Cine este Erno Varga, spălătorul de vase de la Românii au Talent. Dramele prin care a trecut concurentul

Cine este Erno Varga, spălătorul de vase de la Românii au Talent. Dramele prin care a trecut concurentul
Cine este Erno Varga, spălătorul de vase de la Românii au Talent. Dramele prin care a trecut concurentul. Sursa foto: cancan.ro

Erno Varga, tânărul din Oradea care este spălător de vase, a devenit celebru în anul 2018, după ce o filmare cu el cântând la pianina din Parcul Libertății a devenit virală pe internet. Acesta s-a clasat pe locul patru în finala concursului Românii au talent, de la Pro Tv. Marele câștifător al concursului a fost Radul Palaniță.

El este Erno Varga, spălătorul de vase de la Românii au Talent. Are o poveste tristă de viață

Erno Varga a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu, jurat la Românii au Talent, fiind profund impresionat de prestația orădeanului. Vineri, în marea finală a concursului Românii au Talent, Erno Varga a interpretat melodia „You Raise Me Up”. Tânărul orădean declarase ce ar fi făcut în cazul în care ar fi câștigat marele premiu al concursului de talente. Acesta spusese că nu vrea nici mașini Ferrari sau alte lucruri scumpe.

Dumnezeu știe cel mai bine ce trebuie să se întâmple și dacă voi câștiga, cu siguranță voi avea grijă de toți oamenii dragi mie„, declara Erno Varga. Erno Varga are o poveste de viață tristă. Până la vârsta de 18 ani, tânărul a fost mutat dintr-un orfelinat în altul, din mai multe județe, pentru că mama lui își schimba foarte des domiciliul.

Erno Varga, locul 4 la Românii au Talent
Erno Varga, locul 4 la Românii au Talent

Erno Varga a crescut la orfelinat

Erno Varga, marcat de necazurile și greutățile din centrele de plasament, s-a angajat ca spălător de vase la restaurantul unui hotel din Oradea. De atunci, viața lui aa început să se schimbe în bine.Potrivit acestuia, proprietarul hotelului l-a motivat să fie un om mai bun.

Erno Varga s-a îndrăgostit de muzică când a ascultat pentru prima dată operă. Erno Varga cântă la pian, cântă și cu vocea, chiar dacă nu are studii de specialitate.

Momentul de glorie al lui Erno Varga, Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu

Din anul 2014, Erno Varga locuiește la Centrul social Dignitas din Oradea. Centrul este dedicat tinerilor fără casă și familie. Aici, Erno a învățat să se gospodărească singur. În luna septembrie a anului trecut, Erno a decis să se înscrie la preselecțiile din Cluj de la „Românii au talent”.

Și-a încercat norocul la sfatul unor prieteni din orfelinate. Nu i-a venit să creadă când a fost chemat la București, la filmări. Momentul de glorie al lui Erno Varga a fost acordarea de către Andi Moisescu a unui „Golden Buzz”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI