Cine este, de fapt, soția lui Mihai Gâdea. Cu ce se ocupă Agatha Kundri la vârsta ei

Cine este, de fapt, soția lui Mihai Gâdea. Cu ce se ocupă Agatha Kundri la vârsta ei
Mihai Gâdea și soția, Agatha Kundri

Deși Mihai Gâdea este extrem de cunoscut și se bucură de un succes răsunător, soția lui, Agatha Kundri, este foarte de discretă. Aceasta nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor și preferă să nu participe la evenimentele mondene. Soția realizatorului emisiunii ‘Sinteza Zilei’ de la Antena 3 este zgârcită cu aparițiile publice, chiar dacă partenerul său poate fi văzut pe sticlă aproape în fiecare zi.

Cine este soția lui Mihai Gâdea. Detalii neștiute despre Agatha Kundri

Mihai Gâdea este extrem de cunoscut, iar acesta și-a câștigat o bază de telespectatori ce îi urmăresc fiecare emisiune. Totuși, mulți știu totul despre cariera sa, în timp ce viața de familie o ține departe de lumina reflectoarelor. Acesta trăiește o poveste de dragoste alături de Agatha Kundri, fiica unui pastor adventist din Timișoara, de aproximativ 18 ani, alături de care are o fetiță minunată.

Agatha Kundri, soția lui Mihai Gâdea, a absolvit în 2004 Universitatea de Vest din Timișoara, iar în prezent este sociolog, relatează revista Viva!. Mariajul cu alesul ei avea loc în urmă cu aproximativ 15 ani, pe când fiica pe care Mihai Gâdea și Agatha Kundri o au împreună avea deja 3 ani.

Cu ce se ocupă soția lui Mihai Gâdea, Agatha Kundri

Pe lângă faptul că Agatha Kundri este sociolog, aceasta mai are parte de câteva activități extrem de interesante. Soția lui Mihai Gâdea deține o grădiniță cu program afterschool, ce a fost înființată în 2011, dar este și îndrăgostită de triathlon, un sport pe care nu toată lumea îl poate practica, fiind compus din trei discipline: înot, alergare și bicicletă, de aici și silueta armonioasă de care se bucură partenera jurnalistului.

Cei doi au împreună o fiică pe nume Karina Maisha, în vârstă de 18 ani, ce are suflet de artist, fiind pasionată de fotografie și muzică. Se pare că aceasta are o relație extrem de bună cu tatăl ei, ba chiar l-a dat de gol cu privire la locul în care și-a petrecut sărbătorile de iarnă. Mihai Gâdea a decis să plece alături de familie într-o vacanță de zile mari în Dubai, unde au fost prezenți și prietenii apropiați.

Totuși, deși prezentatorul de televiziune rămâne extrem de cunoscut, familia lui este ferită de lumina reflectoarelor. Agatha Kundri și Karina Maisha preferă să fie extrem de discrete, în timp ce Mihai Gâdea este urmărit de milioane de români cu sufletul la gură. Acesta se poate declara fericit pe toate planurile, bucurându-se de o carieră înfloritoare, dar și de o familie minunată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI