Cine este, de fapt, pădurarul împușcat mortal de hoții de lemne în Maramureș. Trei copilași au rămas fără tată

de: Ana Chivu
17 10. 2019

Caz terifiant în Maramureș! Un pădurar a fost ucis de hoții de lemne, iar mai apoi a fost aruncat într-o râpă din pădurea Rogozului, comuna Lăpușa. Cine este, de fapt, bărbatul? Povestea din spatele său a înduioșat o țară întreagă.

Cine este pădurarul împușcat de hoții de lemne din Maramureș?

Un pădurar a fost găsit mort, în Maramureș! Bărbatul a fost împușcat mortal de către hoții de lemne, mai apoi a fost aruncat în pădurea Rogozului, comuna Lăpuș. Potrivit vasiledale.ro, apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 19:00, moment în care s-ar fi anunțat furtul de lemne. Pădurarul avea doar 30 de ani și era tatăl a trei copii. Nu se știe cum, dar după ce pădurarul a ajuns în pădure, acesta a fost imediat împușcat de hoți și aruncat într-o râpă.

La fața locului s-au deplasat deja criminaliști din cadru IPJ Maramureș, care au demarat cercetările sub coordonarea unui procuror. George Mihăilescu, director general RN, a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare, după ce a auzit de caz. Acesta a subliniat în mesaj faptul că victima a fost ucisă cu brutalitate, mai apoi și-a arătat nemulțumirea față de cazul aferent și a spus că riscurile unui sivlicultor sunt imense și au legătură cu ” violență semănată în societate”.

Cine este pădurarul care a fost ucis cu brutalitate de hoții de lemne din Maramureș?

” Ce au cu noi ?”

” Din păcate aveam o seară tristă ! ??. La Direcția Silvică Maramureș, Ocolul silvic Strâmbu Băiuț în această seară hoții de lemne au omorât cu violenta pe pădurarul P.L. Violența a fost extremă, astfel ca nu o pot descrie ! Sunt la Maramureș, în drum spre râpa unde l-au aruncat ! ❗️✝️ Riscurile la care sunt supuși silvicultorii au legătura cu violență semănată în societate ! ?? Noi facem lucruri bune: plantăm, creștem și îngrijim pădurea, care este cel mai mare dar hărăzit omului pe pământ de Dumnezeu ! ⁉️? Ce au cu noi ?”
George Mihăilescu