Cine este, de fapt, noua iubită a lui Dinu Maxer. Femeia a mai fost căsătorită

de: Andrei Simion
25 04. 2023

S-a aflat cine este, de fapt, noua iubită a lui Dinu Maxer. Deși Ada, pe numele său, nu este persoană publică, surse apropiate anturajului ei au dezvăluit câteva detalii interesante despre aceasta. Bruneta misterioasă a mai fost căsătorită în trecut și ar susține că a activat în cadrul unui minister din Guvern. Iată ce se știe până la acest moment! FOTO

Cine este, de fapt, noua iubită a lui Dinu Maxer

După două decenii de mariaj, Dinu și Deea Maxer au ales să dea divorț. La sfârșitul lunii martie 2023, cei doi foști parteneri au mers împreună la notar, unde au căzut de acord în privința mai multor aspecte ale despărțirii. Cu toate că nimeni nu se aștepta la demersul cu pricina, separarea s-a produs fără mult scandal.

Ce a urmat, însă, a uimit de-a dreptul pe toată lumea. Se zvonea că Dinu Maxer nu ar fi fost interesat de nicio altă femeie și că tot ce ar fi vrut era să își găsească liniștea sufletească. În niciun caz nu se gândește să își refacă viața alături de o altă persoană, susțineau surse în urmă cu câteva săptămâni.

Realitatea s-a dovedit a fi alta, întrucât Dinu Maxer a fost surprins, recent, într-un club din București, alături de o brunetă misterioasă, pe nume Ada. După apariția în presă a imaginilor cu pricina, fostul soț al Deei Maxer a confirmat relația, explicând totuși că preferă să mențină discreția – cel puțin, momentan.

Noua iubită a lui Dinu Maxer ar fi mai tânără decât bărbatul, în ciuda afirmațiilor făcute de către acesta. Fostul soț al Deei Maxer susține că iubita lui are 36 de ani, însă surse spun că acest lucru nu este real. Oricum ar fi, cert este că Ada este o femeie cu un fizic de invidiat: este înaltă, are părul brunet și lung și un bust foarte generos.

Divorțată și fără copii. Angajată la Guvern?

Despre Ada se știe deja că nu este o persoană publică. Nu face parte din lumea mondenă, motiv pentru care noul cuplu vrea să evite să se expună – momentan. Deși nu se cunosc multe lucruri despre ea, sursele Click! au dezvăluit câteva detalii interesante în legătură cu bruneta misterioasă.

„Ada este din Târgu-Jiu, dar stă în București. Din câte știu, ea are un salon de înfrumusețare la București și pune gene false. A fost și măritată, dar a divorțat acum câteva luni. Nu are copii împreună cu fostul soț. Nu știu ce scrie la ea pe Facebook, de Minister, cum că a lucrat la vreun Minister, habar nu am. Cred că o fi făcut vreo școală pe acolo și a pus ea așa.

Nu are 36 de ani, cum se zice, este mult mai mică. Are 29 – 30 de ani, atât! Pe fostul soț îl chemă Mihai și a stat șase ani cu el. Din câte știu, el și familia lui aveau ceva apartamente, blocuri împreună. Construiau, mai exact! Din câte am înțeles, Mihai cumpăra casele, le făcea, după care le scotea la vânzare, iar părinții lui se ocupau de construirea de blocuri. Fostul soț de care a divorțat Ada anul trecut s-a recăsătorit anul acesta cu o altă persoană. El și-a refăcut viața personală”, au spus surse apropiate anturajului Adei.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer, prima reacție despre noua iubită: „Ce înseamnă prea devreme?”

Dinu și Deea Maxer au divorțat la finalul lunii martie 2023, însă au rămas în relații de amiciție de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas, în vârstă de 11 ani, și Maysa, în vârstă de 3 ani. Cei doi foști soți ar locui în același bloc, însă la etaje diferite, unul la etajul doi, altul la etajul patru. Fiecare are grijă de câte un copil.