19 mart. 2021 | 19:25

Cine este, de fapt, atacatoarea Mirelei Vaida. Ce au descoperit polițiștii

Monden
Cine este, de fapt, atacatoarea Mirelei Vaida. Ce au descoperit polițiștii

Mirela Vaida a trecut prin momente șocante, în timp ce prezenta emisiunea Acces Direct. Artista se afla în fața camerei și prezenta subiectele zilei, moment în care o femeie dezbrăcată a alergat spre ea cu o piatră în mână. Din fericire, Mirela Vaida a reușit să se ferească și a fost salvată de către colegii ei.

Mirela Vaida, atacată în direct de o femeie dezbrăcată

În stare de șoc, vedeta a povestit că a chemat Poliția și că se gândește serios să depună o plângere pentru tentativă de omor. Cu ochii în lacrimi, Mirela Vaida a povestit că momentul a lăsat-o fără glas și că a realizat că atacatoarea putea să chiar să o omoare cu pietroiul pe care l-a aruncat spre ea.

Mai multe echipaje de Poliție au ajuns la fața locului și au identificat-o și reținut-o pe atacatoare. Femeia a fost internată la Spitalul Obregia, cu tulburări grave de comportament. Potrivit polițiștilor, femeia va fi transportate la o unitate medicală pentru îngrijiri.

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au prezizat surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

Atacatoarea suferă de retard mintal

Atacatoarea ar fi fost internată la spitalul Obregia pe 12 martie, iar diagnosticul pus de medici ar fi „retard mintal”.

 

Mirela Vaida a dezvăluit că este amenințată cu moartea de ceva timp de către Magdalena Șerban, femeia care a ucis o tânără, împingându-o în fața metroului. Femeia se află în acest moment în închisoare, unde urmează să își petreacă restul vieții.

„Nu știm cine este doamna. A intrat dezbrăcată pe ușă lăturalnică, după cum ați văzut, a intrat fix în momentul în care eu am ieșit de pe aceste porți. Cumva, dumneaei a știu exact, a făcut firul acestui atac foarte bine și țipa să îmi dai banii, să îmi dai banii. Nu știm despre ce bani e vorba. M-am interesat. Colegii mei nu spun să nu fi avut vreun subiect vreodată legat de această doamnă. Era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei, au acoperit-o cu o pătură, cu o draperie, prelată, nu știu ce au găsit aici. Am chemat Poliția.

Am luat un calciu, mi-au dat colegii mei mai multe să pot cât de cât să mă calmez, pentru că sunt în șoc. Realmente îmi este frică pentru viața mea”, a spus prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro