Cine este, de fapt, Alexandru Bălan, vloggerul care instigă la viol. Măsurile luate de Poliția Română

Vloggerul Alexandru Bălan a șocat ieri când a postat un video pe rețelele de socializare în care instiga la violuri la adresa minorelor. Mai mulți sponsori au renunțat la colaborarea cu acesta, iar Poliția a deschis o anchetă.

Cine este, de fapt, Alexandru Bălan, vloggerul care instigă la viol

După mai puțin 24 de ore de la derapajele de pe Youtube, „Colo” Bălan a șters clipul cu pricina și a revenit cu altul în care le cere scuze urmăritorilor și susține că s-a înțeles greșit ce a vrut să transmită: „Acum mă gândesc la rece și pot spune că a fost o glumă extraordinar de proastă, recunosc asta și vreau să vă spun că-mi pare rău. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că videoclipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz valorile mele morale, nici felul meu de a gândi”, a replicat vloggerul.

Alexandru Bălan este extrem de cunoscut în România, canalul său de Youtube strângând peste 850.000 de abonați. Mai mult, se află și într-o relație de lungă durată, cu o fată de 24 de ani. Evident, are și foarte mulți sponsori la cei 28 de ani ai săi. Totuși, după apariția clipului oripilant, au apărut foarte multe voci negative și tânărul și-a pierdut o parte dintre sponsori.

Avea contracte cu un site care vinde adidași, iar aceștia au fost primii care au anunțat că renunță la acord: „Nu respectă valorile pe care noi le căutăm”. Imediat după au mai fost două companii de beauty și înfrumusețare care au încetat contractele în vigoare.

Poliția Română s-a autosesizat

Cum era de așteptat, clipul s-a viralizat, înainte să fie șters, dar Poliția a intervenit prompt. „În urma informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a precizat Poliția Capitalei, conform Mediafax.

Tânărul vlogger are 28 de ani și a apărut pe Youtube acum mai mulți ani, ajungâng la un nucleu important de fani. Ieri a postat un video în care instiga la violat minore și a avut câteva derapaje necontrolate în timpul filmulețului: „ia merită violată. Adică la modul…cu picioare în gură. Cu dintr-alea, să o scuipi în gură, să îi zici cine e tăticul tău. Să îi dai cu picioare, să îi dai cu palme, să o ții cu capul de pereți. Să îi pui așa piciorul pe față. Eu am niște fetișuri mai ciudate. Adică aia se vedea că îi place șarpele. Astea nu trebuie iertate”. Mai mult, a povestit că a avut și o altă experiență cu o minoră de 16 ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI