Cine este, de fapt, Abi Talent. Cunoscut pentru ”Papuci Gucci”, dușmanul lui Alex Velea s-a remarcat prin scandalul cu Selly

Abi Talent, un tânăr fără școală ajuns celebru.

Abi Talent este cu siguranță vedeta momentului! Deși nu a terminat decât opt clase, tânărul are deja 500.000 de urmăritori și bani gârlă.

Cine este cel care se autointitulează „Regele României”

Abi Talent este unul din acei tineri minune care au descoperit rețeta minune. Spre deosebire de mulți alți copii de vârsta lui, Abi face deja bani grei din YouTube, acolo unde își postează toate clipurile cu el. Deși numele lui are în componență sintagma „talent”, gurile rele spun că acestuia de fapt îi lipsește cu desăvârșire acest lucru. Lumea contesă cumva sclipirea lui, cu atât mai mult cu cât vocea lui Abi este atent editată în Auto Tune, program care corectează și editează vocea în așa manieră încât să „sune cât mai bine”.
În urmă mai bine de un an, Abi Talent devenea cumva celebru peste noapte, după lansarea piesei „Papucii Gucci”, o piesă ce a devenit rapid subiectul unor îndelungi ironii. Însă, odată cu aparițiia antipatiilor și a ironiilor care au apărut la adresa sa, acest lucru nu a făcut decât să îi crească notorietate. Melodia care l-a propulsat nregreșit în topuri a ajuns virală și a obținut, la acel moment aproximativ 23 de milioane de vizualizări pe aceeași platformă.
Cu fiecare aparție a sa pe YouTube, popularitatea creștea într-un ritm halucinant. Este, de multe ori incredibil cu ce pot de fapt rezona tinerii.
Lucrurile sunt cu atât mai halucinante cu cât Abi Talent, pe numele său real Alberto (19 ani), a abandonat școala la 14 ani, adică după ce a terminat exact opt clase, echivalentul școlii generale.

Istoria scandalului Abi Talent – Selly

Puștiul s-a luat aparent la „harță” în online și cu Selly, membru în trupa 5GANG. Scandalul dintre cei doi a început vara trecută, atunci când Șelly anunța că se desparte de iubita lui, pe motiv că aceasta ar fi început să-l urmărească pe Abi Talent pe Instagram. Cel care a înnebunit o țară întreagă cu piesa ”Papuci Gucci” a ținut să se fălească în mediul virtual cu o piesă ale cărei versuri i-ar fi dedicate ”rivalului” său Selly. ”Zd@#&nța ta e a mea…”, a transmis Abi Talent prin intermediul unei piese care a strâns peste șase milioane de vizualizări pe Youtube, potrivit evz.ro.

Selly (Andrei Șelaru), un alt tânăr care s-a îmbogățit din clipuri pe YouTube
Selly (Andrei Șelaru), un alt tânăr care s-a îmbogățit din clipuri pe YouTube

Dar scandalurile nu s-au oprit aici. Recent, Abi Talent a intrat în niște răfuieli cu celebrul Alex Velea. Ajuns nu tocmai la apogeul industriei din care face parte, Abi Talent le-a povestit fanilor, pe Instagram, despre o întâmplare care îi are ca personaje pe el și Alex Velea. Băiatul a spus că s-a întâlnit cu Velea, într-un centru comercial, iar cel din urmă a venit la el pentru a-l atenționa cu privire la anumite declarații pe care le-a făcut despre el.

„M-am trezit cu chef de scandal, deci… În general, nu prea bag necunoscuți în seamă, dar acum fac o excepție. Dragă Bhighidi boom shaka laka e fierbinte ca vara, hai să vorbim ceva. Eram eu prin mall și îl văd pe al nostru necunoscut, Alexandru Velea, cum vine spre mine. Și auziți ce-mi zice, că am crezut că leșin. ‘Am auzit că ai vorbit prost despre mine.
E prea multă lume aici, că altfel îţi dădeam un capac’. Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta”, scria Abi pe pagina sa de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI