Cine este Dan Ursa, câştigătorul Survivor 2023. Ce meserie are, de fapt

de: Ionuț Vieru
24 05. 2023

Cine este Dan Ursa, câştigătorul Survivor România 2023? Unul dintre cei 12 războinici de la Survivor, Dan a reușit să ajungă în marea finală și a luat premiul cel mare de 100.000 de euro.

Cine este Dan Ursa, câştigătorul Survivor 2023

VEZI DETALII DESPRE MAREA FINALĂ AICI!

Dan Ursa este unul dintre finaliștii Survivor 2023, după ce a reușit să câștige ultimul joc de imunitate, astfel asigurându-și locul în marea finală. De asemenea, Dan a intrat în competiție încă din primul episod. A făcut parte din echipa Războinicilor și a spus mereu că scopul său final este să câștige marele trofeu.

Dan Ursa este din Cluj, are părul brunet, ochii verzi, iar în viața de zi cu zi are o funcție de conducere în vânzări, este director. Înainte de a pleca în jungla Dominicană, concurentul credea că va probleme în a se adapta la regimul alimentar din competiție.

„Zvonurile sunt adevărate, dragii mei! În curând îmi voi testa limitele fizice și mentale, într-o provocare extraordinară, în echipa celor 12 Războinici din Survivor România 2023. Vă invit să mă urmăriți și să mă susțineți cât mai mult în noua mea aventură!’, a anunțat Darius Dan Ursa pe contul lui de Instagram, înainte de participarea la Survivor România 2023.

Dan nu este foarte activ pe rețelele de socializare, însă din pozele postate pe contul de Instagram, putem vedea că este pasionat de sporturi de iarnă, călătorii și zborul cu avioane de mici dimensiuni. În trecut a călătorit în Zanzibar, Tanzania, Egipt, Turcia, Bangkok și Thailanda.

Citește și: Cine este Andrei Krișan, finalist la Survivor România 2023. Din ce câştigă sume mari de bani concurentul

Dan Ursa este căsătorit și are o fiică

Dan Ursa este căsătorit cu Corina, femeia de care este alături de ani buni. Cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi și au împreună o fiică superbă. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Dan a mărturisit că cel mai greu va fi să stea despărțit de familie.

„Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză’, spunea Darius Dan Ursa.

Acasă, Dan are parte de o susținere enormă. Prietenii săi și localnicii din Tășnad și-au dat întâlnire în parc pentru a viziona Survivor împreună. Ulterior, au postat diverse poze pe rețelele de socializare. Aceștia sunt mereu alături de Dan și alcătuiesc tot felul de colaje.

„Cu mic, cu mare, toată lumea îl susține pe Darius! Chiar și Linda, pisica familiei și-a făcut o bandană de susținere pentru tati!’, se arată pe Instagramul lui Dan Ursa, finalist Survivor 2023.

Și Corina, soția lui Dan, i-a transmis un mesaj de susținere, pozându-se alături de colegele ei de la farmacie. Alături de poză, Corina a pus următoarea descriere: „Tot ce ai nevoie pentru a-ți atinge VISUL este deja în tine”.

Citește și: Domnul Dan a făcut anunțul înainte de finala Survivor 2023. Ce se întâmplă în Republica Dominicană în aceste zile

Dan Ursa este primul finalist Survivor 2023

După patru luni în Republica Dominicană, Dan Ursa este primul finalist și se luptă pentru marele premiu cu Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. Dan Ursa a câștigat totemul de imunitate și a scăpat de runda eliminării, asigurându-și un loc în lupta decisivă.

„Vreau să dedic colanul ăsta tuturor susținătorilor mei, fără ei nu aș fi ajuns aici! Și vreau să-l dedic, totodată, și celorlalți trei. Domnu Dan, sunt foarte fericit. Nici n-am avut curaj să visez să ajung la asta, să ajung în marea finală’, a spus Dan Ursa, imediat după probă.

Finala Survivor România va fi difuzată pe ProtTv, începând cu ora 20:30.