Cine este Bogdan, primul iubit al Gabrielei Cristea. Ce spune acum despre vedeta Antenei Stars

Ce spune primul iubit al Gabrielei Cristea despre vedeta TV? Foto: Facebook/Gabriela Cristea

Gabriela Cristea are acum familia la care a visat încă de când era mică. Soția lui Tavi Clonda are acum doi copii și se simte extrem de fericită și împăcată cu viața sa.

Dar parcursul vieții sale nu a fost dintotdeauna așa. De pildă, primul iubit al Gabrielei Cristea a făcut-o să fugă de acasă pentru el.

 

Ce se întâmplă cu primul iubit al Gabrielei Cristea

Desigur, apare întrebarea cine este primul iubit al Gabrielei Cristea cu care aceasta era înainte ca ea să devină celebră. Numele lui este Bogdan Santea.

Bogdan Santea, primul iubit al gabrielei Cristea, forografie din februarie 2015. Sursa foto: ciao.ro
Bogdan Santea, primul iubit al gabrielei Cristea, forografie din februarie 2015. Sursa foto: ciao.ro

S-a spus că pentru el, prezentatoarea TV ar fi fugit de acasă la 18 ani, potrivit Libertatea.

Însă se pare că primul iubit al Gabrielei Cristea a infirmat zvonurile potrivit cărora vedeta a fugit de acasă pentru el, transmite viva.ro.

„Niciodată nu a fugit de acasă, nici pentru mine, nici pentru altul. (…) Gabriela este unul dintre puţinele modele din mass-media românească. Este o fată minunată, o femeie de clasă, cu care am păstrat o relaţie civilizată de-a lungul vremii”, explică Bogdan Santea, fostul iubit al prezentatoarei de televiziune.

Bărbatul a fost impresionat de Gabriela Cristea și tot el ar fi ajutat-o să ajungă celebră pe micile ecrane.

Potrivit portalului termene.ro, Bogdan Santea este actualul administrator al unei firme de publicitate, ce poartă numele FCB Bucharest. Agenția de creație a fostului iubit al Gabrielei Cristea este prezentă pe piață de mai bine de 20 de ani.

Fanii Gabrielei Cristea sunt în extaz, pentru că vedeta a revenit pe micile ecrane. După o pauză meritată, soția lui Tavi Clonda aduce în prim-plan o nouă emisiune cu un concept mai puțin cunoscut. Show-ul Like a Star are ca scop atragerea unui număr cât mai mare de urmăritori pe conturile personale de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI