Cine este Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei de la București

Cine este Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei de la București
Bogdan Draghici a murit dupa ce a intrat violent cu masina in gardul ambasadei Rusiei

Cine este Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei de la București. Toată lumea care a auzit trista știre a crezut că bărbatul a apelat la gestul extrem protestând astfel împotriva războiului pornit de Rusia în Ucraina. Nu pare să fie deloc așa, bărbatul tocmai ce primise 15 ani de închisoare pentru o faptă gravă.

S-a aflat cine este Bogdan Drăghici. Bărbatul, avocat de meserie, a intrat violent cu mașina în Ambasada Rusiei la București

Profitând de context, adică de războiul pornit de Rusia în Ucraina, dar și corelat cu faptul că primise 15 ani de închisoare pentru o faptă gravă, avocatul Bogdan Drăghici a ales să iasă din scenă într-un mod extrem, în capul lui, probabil, împușcând doi iepuri deodată.

Avocatul a vrut să se sinucidă și a făcut-o intrând în viteză în gardul ambasadei Rusiei la București, țară mult hulită din cauza războiului pornit în Ucraina, după ce fusese condamnat la 15 ani de închisoare pentru că și-a abuzat fiica vitregă în vârstă de doar 10 ani.

citește și: Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București. Traficul rutier este restricționat

Bogdan Drăghici a mai abuzat o fetiță

În plus, avocatul Bogdan Drăghici mai abuzase și fetița unor apripiați ai familiei. Bărbatul fusese scos din arestul preventiv unde a stat în ultimele 13 luni și plasat în arest la domiciliu.

Președinte al asociației TATA, Bogdan Drăghici contestase decizia luată de Judecătoria Sectorului 2, pe data de 18 septembrie, prin care i se prelungea arestul preventiv cu încă 30 de zile, iar magistrații i-au dat câștig de cauză. Bogdan Drăghici fusese arestat de viol și corupere de minori pe data de 21.08.2019.

Bogdan Drăghici se afla în arest la domiciliu

Astfel, avocatul nu avea voie să își părăsească locuința fără permisiunea instanței sau să ia legătura cu cele două fiice ale sale, ori cu cealaltă fetiță pe care o hărțuise. În plus, Bogdan Drăghici nu avea voie să comunice nici cu fosta soție sau cu tatăl celeilalte fetițe, nici cu alți martori implicați în proces.

Avocatul nu avea voie să iasă din casă decât doar pentru a se prezenta în fața instanței sau pentru procurarea mijloacelor esențiale pentru existență.

Soția l-a acuzat că i-a abuzat fiica dintr-o altă căsătorie

Potivit plângerii care a fost făcută de fosta lui soție, avocatul Bogdan Drăghici și-a violat fiica vitregă timp de 3 ani. De asemenea, femeia și-a acuzat fostul soț că, în timp ce ea se afla în Germania, a profitat prima dată de fata ei dintr-o altă căsătorie.

După ce a fost audiată de procurori, fetița femeii a confirmat spusele mamei ei.

Bogdan Drăghici spunea că soția vrea să-l distrugă

Cealaltă minoră abuzată este fiica unui client al avocatului Bogdan Drăghici. Aceasta a spus că bărbatul a avut un comportament ”nepotrivit” față de ea și că nu vrea să-l mai vadă.

Bogdan Drăghici a respins acuzațiile aduse și o acuza pe fosta sa soție că vrea să-l distrugă și să-i ia copiii, care inițial rămăseseră în custodia lui.