Cine este bărbatul cu care DJ Lalla a petrecut ultimele ore din viață. S-au cunoscut pe TikTok în urmă cu o lună

de: Ioana Bucur
29 09. 2023

Noi detalii ies la lumină din cazul tinerei care a fost găsită fără suflare pe o plajă din stațiunea Mamaia. S-a aflat cine este bărbatul cu care DJ Lalla a petrecut ultimele ore din viață. Cei doi s-au cunoscut pe TikTok în urmă cu o lună. Ce le-ar fi declarat acestora anchetatorilor.

Noi detalii ies la lumină

Oamenii legii încearcă să descopere și să pună cap la cap ultimele zile din viața Laurei Roșca, cunoscută ca DJ Lalla, tânăra care a fost găsită fără suflare, joi dimineața, pe o plajă din stațiunea Mamaia.

Noi informații au ieșit la lumină din anchetă. Se pare că oamenii legii au aflat cine este bărbatul cu care DJ Lalla a petrecut ultimele ore din viață. Cei doi s-ar fi cunoscut pe Tik Tok cu doar o lună înainte.

Bărbatul cu care DJ Lalla și-a petrecut ultimele ore din viață

Bărbatul a declarat că „s-a trezit cu ea la ușă și că ea i-a spus că s-a certat cu iubitul”, potrivit Digi 24. Joi dimineață, tânăra a plecat să vadă răsăritul de la malul mării, însă nu s-a mai întors.

Trupul ei a fost descoperit de mai mulți turiști care se plimbau pe plajă. Oamenii au sunat la 112 și au chemat salvamarii. În acest moment, anchetatorii iau în calcul două scenarii posibile în cazul morții Laurei Roșca: sinuciderea sau înecul accidental.

“La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Te-ar putea interesa și: Ce scria mama artistei Dj Lalla pe rețelele sociale, înainte ca fata ei să moară. Femeia pare că ar fi prevestit tragedia

Tatăl tinerei, mărturie tulburătoare

Tatăl tinerei a dezvăluit că aceasta ar fi traversat o perioadă dificilă. Pe platformele de social media, DJ Lalla scria despre lupta cu depresia și posta des clipuri și mesaje motivaționale.

”Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a mai spus tatăl ei, potrivit Antena 3 CNN.

Te-ar putea interesa și: Emisiunea celebră la care a participat DJ Lalla acum câţiva ani. Laura Roşca, colegă de scenă cu Raluka sau Ana Odagiu şi fosta iubită a lui Dan Finţescu