Cine este bărbatul care l-a înjunghiat pe Raul Andrici, actorul din Timișoara. De la ce a pornit, de fapt, scandalul

de: Alexandra Chivu
22 10. 2019

Cine este bărbatul care l-a înjunghiat pe actorul Raul Andrici, la Timișoara, în sala de cinema, la proiecția filmului thriller în care juca? De la ce a pornit, de fapt, scandalul?

Cine este bărbatul care l-a înjunghiat pe actorul Raul Andrici, la Timișoara, în cinema

Atac șocant în sala de cinema din Shopping City Timișoara, luni seară, în timp ce rula thrillerul românesc ”Pisica Verde”. Andrici juca rolul criminalului în peliculă, iar soarta a decis ca în viața reală să fie victimă. Conflictul s-a aprins după ce doi dintre spectatori făceau gălăgie. Ceilalți oameni din sală le-au atras atenția în repetate rânduri, însă fără rezultat. Apostrofat apoi de doi tineri, unul dintre ei fiind actorul din film, Raul Andrici, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, și-a ieșit din fire, a scos un cuțit și a lovit ce i-a ieșit în cale.

Agresorul din Cinema City Timișoara

Speriați, oamenii au alertat autoritățile. Polițiștii l-au capturat pe agresor și l-au dus la o secție de poliție. Pentru investigații amănunțite, cei doi tineri de 19 și 23 de ani care l-au dojenit pe individ au fost transportați la spital. Rănile nu le pun viața în pericol. Tânărul de 23 de ani a fost deja externat, iar Andrici a rămas noaptea în spital, sub supraveghere. Agenții sosiți la fața locului l-au ridicat pe agresor, iar din acel moment a rămas ”pe mâinile” lor.

Cine este agresorul?

Conform oamenilor legii, bărbatul de 36 de ani care a atacat doi spectatori în timp ce rula pelicula ”Pisica Verde” la un cinematograf dintr-un mall din Timișoara a fost reținut pentru 24 de ore, pentru loviri și alte violențe. Individul urmează să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este jurist la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță din Jebel. El le-a spus oamenilor legii că acțiunile lui au fost în legitimă apărare și că cei atacați aveau cuțit, el doar i-a deposedat, potrivit observator.tv.