Cine este bărbatul care apare în noul videoclip al Loredanei Groza. Nu este nou în showbiz

Cine este bărbatul care apare în cel mai nou videoclip al Loredanei Groza?

Loredana Groza șochează din nou! Cel mai recent videoclip al ei a surpins cu niște costumații și scene desprinse parcă din filmele pentru adulți. Cine este bărbatul care a reușit să o atingă pe cântăreață așa cum numai soțul ei poate? Tânărul nu este nou în showbiz-ul românesc. Unde s-a făcut prima oară remarcat?

Cine este bărbatul care apare în videoclipul Loredanei Groza?

Loredana Groza este cunoscută drept una dintre cele mai controversate și excentrice vedete de la noi. Dacă la începutul carierei ieșea în prim-plan cu vocea sa, acum surprinde cu imaginea pe care și-a format-o. Nu de puține ori ținutele sau atitudinea ta au lăsat mască pe toată lumea. În cel mai recent videoclip, Lori se bucură de rolul de femeie fatală.

YouTube s-a autosesizat și a decis ca videoclipul să aibă o restricție de vârstă, astfel ca numai cei peste 18 ani să poată viziona noul proiect muzical al vedetei. Blondina a decis ca niciun detaliu să nu fie lăsat în urmă, așa că în povestea fierbinte formată de regizor pentru clip a ales ca partener să-i fie un tânăr. Acesta se numește Joan Goga și a devenit cunoscut odată cu participarea renumitului show Supermodels by Cătălin Botezatu.

Joan Goga, bărbatul din videoclipul recent al Loredanei Groza, fost concurent la Supermodels by Cătălin Botezatu
Joan Goga, bărbatul din videoclipul recent al Loredanei Groza, fost concurent la Supermodels by Cătălin Botezatu

La un pas de a câștiga marele premiu

Acesta este recunoscut acum în domeniul modei, reușind să se folosească de cele învățate de specialiști pe durata emisiunii. Amintim că Supermodels a avut premiera pe data de 7 februarie a lui 2015, iar ultimul episod a fost difuzat pe 24 aprilie 2015. Toți concurenții, cu experiență sau nu în domeniu, au fost nevoiți să stea în cantonament cu scopul de a fura meseria de la cei mai buni.

În finală au intrat atunci: Joan Goga, Liana Coman, Andrada Statie, Gabriela Prisacariu și Cătălin Bucur. Norocoșii au fost Bucur și Prisacariu, actuala iubită a lui Dani Oțil. Majoritatea care au participat la show-ul de modă au continuat să defileze pe cele mai mari podiumuri din lume și să- facă mândru pe Botezatu, cel care le-a călăuzit pașii. „Daca la început mă gândeam că abia o să intru în emisiunea asta, nici prin cap nu îmi trecea că o să și câștig”, a declarat Gabriela la aflarea vestii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI