Cine este bărbatul care a stat de vorbă peste 60 de ore cu Gheorghe Dincă. Ce a mărturisit criminalul de la Caracal în fața lui

de: Madalina Moraru
22 01. 2020

Ramificațiile cazului Caracal se adâncesc pe zi ce trece. De curând s-a aflat și ce a discutat Gheorghe Dincă, peste 60 de ore, cu bărbatul care a reușit să-l facă să ofere detalii despre Alexandra și Luiza. Bărbatul de 66 de ani a fost trimis în judecată, săptămâna trecută, pentru opt infracțiuni. A reușit să îi facă și pe polițiști să se cutremure, când a spus ce le-a făcut fetelor de 15 și 18 ani.

Cine este bărbatul care a stat de vorbă peste 60 de ore cu Gheorghe Dincă

De curând, profilerul Poliției Române din cazul Caracal a oferit câteva detalii neștiute despre Gheorghe Dincă. Le-a obținut în cele peste 60 de ore pe care le-a petrecut în compania celui cu o minte criminală. Fostul mecanic din Caracal e acuzat că le-a sechestrat, torturat și apoi ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Ofițerul psiholog Dorin Dumitran a făcut mai multe declarații, în cadrul emisiunii lui Marius Tucă. Dincă i-ar fi povestit că în curtea casei sale din Caracal are câteva tone de haine. La fel, principalul suspect din cazul controversat ar mai fi mărturisit că este un vechi client al second hand-urilor, pe care le frecventa.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru 8 infracțiuni, cu câteva zile în urmă

„Gândiți-vă la șocul trăit de el și trezindu-se cu oameni în negru peste el și încătușat (n.r.: în dimineața arestului și a perchezițiilor). Elementul supriză nu îi place pentru că îl jignește. El trebuie să aibă răspunsurile întotdeauna”, a spus Dorin Dumitran, în emisiunea lui Marius Tucă.

Profilerul Poliției Române a reușit să i se strecoare lui Dincă pe sub piele și să afle detalii neștiute. La fel, un coleg de celulă al acestuia, ce de fapt era un ofițer sub acoperire, a detaliat recent ce i-ar fi spus acesta că i-a făcut Alexandrei Măceșanu. Fostul mecanic nu le-a oferit, de la început, anchetatorilor toate detaliile necesare. În opinia lui Dorin Dumitran, acest lucru este normal, având în vedere gravitatea situației în care s-a regăsit, brusc, Dincă.

Profilerul Poliției Române, Dorin Dumitran, a petrecut zeci de ore în compania lui Dincă

Ce a mărturisit criminalul de la Caracal în fața lui

„Niciun hoț nu-ți dă tot. Dorea să mai păstreze pentru el ceva, acel aspect care să fie pansament. Să arate că totul depinde de el. Un as din mânecă pe care să-l negocieze”, a mai precizat criminalistul, potrivit cancan.ro.

Butoiul pe care Gheorghe Dincă l-a utilizat pentru a scăpa de dovezi și de rămășițele pământești ale fetelor ar fi fost, de fapt, un arzător.

„El obișnuind să topească metale și nemetale acolo și aruncând fel de fel de obiecte – se lăuda că are 2 tone de haine în casă. Și cu soția sa le puneau pe foc. Considerând că, decât să-și cumpere haine noi, mai bine luau de acolo – era clientul cel mai bun al magazinelor second hand din Caracal până în Corabia”, a mai declara Dorin Dumitran.