Cine este Andrei Krișan, finalist la Survivor România 2023. Din ce câştigă sume mari de bani concurentul

de: Bișinicu Andreea
24 05. 2023

Cine este Andrei Krișan, finalist la Survivor România 2023. Are 30 de ani, este instructor de fitness, vine din Ardeal și este considerat unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți Survivor din toate sezoanele ce au avut loc până acum. Fostul Războinic luptă pentru trofeul din Republica Dominicană în marea finală de la PRO TV.

Cine este Andrei Krișan, finalist la Survivor România 2023

Andrei Krișan nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai apreciați Războinici din toate sezoanele de la Survivor România.

Modest, sincer, empatic și puternic, finalistul de la Survivor 2023 a reușit, de-a lungul celor cinci luni de competiție, să câștige inimile a milioane de telespectatori.

Antrenorul de fitness în vârstă de 30 de ani luptă în marea finală pentru a ridica deasupra capului trofeul din Republica Dominicană, precum și marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Andrei Krişan s-a născut în inima Ardealului, în orașul Cluj-Napoca, acolo unde locuiește dintotdeauna. Tânărul a absolvit Liceul Teoretic Mihai Eminescu și Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Babeş Bolyai din Cluj Napoca.

Războinicul este fost campion național la Karate Shotokan și Taekwondo, iar de șapte ani s-a specializat în culturism – fitness, domeniu care îi aduce venituri considerabile, lună de lună, fiind antrenor la World Class România.

Citește și Finala Survivor 2023. Cine sunt concurenții care se luptă pentru marele premiu

Motivul real pentru care Andrei Krișan a acceptat să participe la Survivor

Puțini sunt cei care știu că finalistul de la Survivor România 2023 are propria afacere în domeniul fitnessului şi a activităţilor fizice, o firmă care se numește T.S.F (Technology Sport Fun) Health Club.

Sportivul a acceptat provocarea de a participa la Survivor România 2023 cu gândul de a veni acasă cu marele premiu.

„Este despre a-mi demonstra mie și celor care mă susțin că am ce trebuie pentru a supraviețui în condiții extreme.

De aceea, am acceptat provocarea celor de la Survivor Romania și am pornit într-o călătorie despre autocunoaștere, rezistență mentală și fizică, dar și despre munca în echipă alături de ceilalți Războinici.

Am nevoie de toată susținerea voastră, de aceea vă invit să îmi fiți alături în această aventură”, declara Andrei Krișan la începutul lui ianuarie 2023, înainte să ajungă în jungla dominicană.

Citește și Eliminare șocantă la Survivor România. Cine va juca finala showului de la Pro TV, anunțul lui Dan Pavel

Fostul campion național la karate și taekwondo este un bărbat echilibrat, responsabil și pragmatic, care adoptă un stil de viață sănătos, hrănindu-și în mod constant pasiunea pentru sport.

Andrei Krișan este un antrenor de fitness reputat și cunoscut în Cluj, având o experiență de aproape 10 ani în domeniu. Din acest motiv, tariful pe care-l percepe clienților săi de la sală care vor să-i împrumute cunoștiințele de antrenor sunt pe măsură.

Potrivit informațiilor apărute pe site-ul tsfhealthclub.ro, finalistul de la Survivor România 2023 percepe o taxă de 40 de euro/200 de lei pe lună pentru a-și antrena clienții de la sală.

Nu rata marea finală Survivor România 2023, miercuri, 24 mai, de la 20:30 la PRO TV. Andrei Krișan luptă alături de Dan Ursa și Carmen Grebenișan pentru marele premiu al sezonului.