Cine este Alexandra Matei, fiica lui Nico de la Asia Express. Ce nu au voie să facă cele două, după eliminare

Cine este Alexandra Matei, fiica lui Nico de la Asia Express

Filmările pentru sezonul 3 al show-ului ”Asia Express”, difuzat pe Antena 1, au început de aproape o lună. Aventura de peste mări și țări s-a terminat pentru perechea Alexandra Matei și Nico. Ce nu au voie să facă cele două, după eliminare?

Cine este Alexandra Matei, fiica lui Nico de la ”Asia Express”

Sezonul 3 al show-ului ”Asia Express” de la Antena 1 va ajunge pe sticlă în primăvara anului viitor. Cu toate acestea, fanii vor putea vedea fragmente din ”Drumul Comorilor” pe TV și online, în ”Jurnal de Asia”. În acest an, aventura se desfășoară în Filipine și Taiwan, iar România este prima țară care va porni pe această rută.

Vedetele show-ului:

 • cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra
 • celebrul make-up artist Alexandru
  Abagiu, alături de Vlăduț Radu Nicolae
 • Alex Velea și Mario Fresh
 • Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, influencers
 • Florin Ristei și fratele său, Daniel
 • Speak și iubita lui, Ștefania
 • Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea
 • Maria Buză și Lia Bugnar
 • Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea

Experiența pentru echipa Nico – Alexandra s-a încheiat deja. Cele două s-au întors în București și au fost surprinse de fotoreporteri, pe 13 noiembrie, la concertul ”We Will Rock You”, regizat de Răzvan Mazilu, organizat la Sala Palatului. Cu câteva kilograme în minus, dar cu un zâmbet larg pe chip, Nico a vizionat cu plăcere spectacolul cu Loredana Groza în rolul principal. Cât despre ce nu le este permis, pentru un moment, echipelor care au părăsit emisiunea ”Asia Express”, ei bine, ca în orice alt contract semnat pentru participarea la o emisiune ce se filmează înainte de a apărea pe micile ecrane, cei ieșiți din show nu au voie să apară în public, pentru a nu divulga prea multe secrete din culisele ”Asia Express”.

Ce spuneau, înainte de a intra în competiție?

Nico – „Asia Express e o experiență unică pe care am vrut s-o trăiesc încă de când am văzut primul sezon. Mă bucur enorm că voi merge alături de fiica mea!”

Alexandra – „Eu sunt o fire foarte competitivă și sociabilă, iar Asia Express este exact despre asta! Competiția din cadrul acestui show este în primul rând una interioară (cu mine însămi) și un prilej unic de a socializa cu oameni dintr-un mediu nou, total necunoscut. Sunt convinsă că experiența Asia Express mă va face mai puternică și de altfel, cel mai important, va consolida frumoasa relație de prietenie dintre mine și mama.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI