Cine este adevărata logodnică a lui George Simion. Prima imagine cu viitoarea soție: ‘Vă invităm la nuntă’

George Simion se bucură de foarte multă atenție în spațiul public și pe scena politică, de când face parte din partidul AUR. Însă, în ultima vreme, s-au făcut tot felul de speculații despre viața lui personală. Fanii l-au cuplat cu diferite domnișoare tinere și frumoase, dar niciuna nu s-a dovedit a fi aleasa inimii sale. Cine este, de fapt, logodnica politicianului?

VEZI AICI PRIMA IMAGINE CU VIITOAREA SOȚIE A LUI GEORGE SIMION!

George Simion a dezvăluit identitatea iubitei sale

Liderul AUR, George Simion, este foarte cunoscut atât în România, cât și în Diaspora pentru discursurile sale patriotice. Politicianul nu se sfiește să critice opoziția sau neregulile din ultimii 30 de ani. Dacă viața sa politică este la vedere, prea puține lucruri se știu despre partenera lui. Președintele Alianței pentru Unirea Românilor se iubește cu o frumoasă domnișoară, cu care urmează să se căsătorească în curând.

Cine este viitoarea lui soție

George Simion a spus „stop” zvonurilor privind identitatea viitoarei sale soții prin publicarea unor imagini cu iubita sa reală. Nunta liderului politic este subiect de discuții și speculații, mai ales că data nunții se apropie (27 august) și nimeni nu știe cine i-a furat inima. Ei bine, bărbatul s-a hotărât să publice primele fotografii cu Ilinca chiar pe pagina lui de Facebook. Ipostazele cu cei doi s-au viralizat, semn că fanilor deja o plac pe viitoarea doamnă Simion.

Până de curând, din cauza fotografiilor apărute pe internet, s-a vehiculat că Iulia Burcea ar fi, de fapt, iubita lui George Simion. Dar tânăra a reacționat imediat, explicând că nu sunt nici măcar împreună: „Nu sunt iubita lui George Simion. Nu mă căsătoresc cu el”.

VEZI AICI PRIMA IMAGINE CU VIITOAREA SOȚIE A LUI GEORGE SIMION!

Imaginea a primit zeci de mii de aprecieri

Iată că politicianul AUR a decis că este momentul să o prezinte românilor pe cea care l-a cucerit definitiv (vezi FOTO în GALERIE). George Simion a publicat o fotografie în mediul online cu aleasa inimii sale, iar în comentarii a oferit mai multe detalii:

„Eu și Ilinca vă invităm la nuntă. Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”.

George Simion preferă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor, profilul de Facebook și Instagram fiind populat cu postări despre sfera politică. Acesta va face nuntă în data de 27 august, ceremonia nu va avea dar. Iar invitații trebuie să poarte cămașă populară.