Cine era polițistul mort în accidentul feroviar din Prahova. Cum s-a produs tragedia

Cine era polițistul mort în accidentul feroviar din Prahova. Cum s-a produs tragedia
Accident feroviar în Prahova. Cine era polițistul care a murit și cum s-a produs tragedia?

Un polițist din Prahova și-a găsit sfârșitul azi, 2 mai, după ce autospeciala de poliție în care se afla a fost lovită de un tren. Cum s-a petrecut totul și cine era omul legii care s-a stins din viață la fața locului?

Accident ferovier Prahova: Cine era polițistul care a murit și cum s-a produs tragedia?

Un accident feroviar a avut loc în după-amiaza de sâmbătă, 2 mai, în satul Cornu de Jos, comuna Drăgănești, conform agerpres.ro. Incidentul s-a produs în jurul orelor 15:30, conform IPJ Prahova, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Cornu de Jos, între stațiile CFR Drăgănești – Dumbrava. Un tren personal privat a lovit din plin o autospecială în care se aflau doi jandarmi, un ofițer de poliție națională și un polițist local.

Trenul în care se aflau 10 persoane mergea pe ruta Urziceni – Ploiești. Echipajele de salvare au sosit imediat la fața locului, ulterior au constatat că una in persoanele din vehicul era încarcerată. Din păcate, polițistul local aflat în autospeciala de poliție, în vârstă de 42 de ani, a fost declarat decedat. Alte trei persoane din același autovehicul au fost transportate de urgență cu diverse tarumatisme. Oamenii aflați în trenul privat au refuzat examinarea.

„La acest moment se desfășoară cercetarea la fața locului”

„La acest moment se desfășoară cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Am fost sesizați cu privire la faptul că la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Cornu de Jos s-a prosud un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție locală, care a fost lovită de un tren pricat care circula pe ruta Urziceni-Ploiești. Din nefericire, polițistul local, un bărbat de 42 de ani, a fost declarat decedat, ceilalți trei ocupanți fiind transportați al spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”
Inspectoratul de Poliție al Județului Prahova