Cine era, de fapt, polițistul găsit împușcat în Penitenciarul din Arad. Descoperire de ultimă oră a anchetatorilor

de: Madalina Moraru
20 10. 2019

Un polițist a fost găsit împușcat, în Penitenciarul Arad. Clipele șocante s-au desfășurat cu puțin timp în urmă, în dimineața de duminică. Bărbatul a fost găsit fără suflare și lucra în sistemul penitenciar încă din anul 1999. Momentan nu se cunosc foarte multe detalii, fiind începută o anchetă în acest sens.

Cine era polițistul găsit împușcat în Penitenciarul din Arad?

Polițistul s-a sinucis în dimineața de duminică, folosind o armă din dotare

Bărbatul care lucra în sistemul de penitenciar se afla la serviciu și a fost găsit împușcat, pe 20 octombrie. Polițistul aflat în serviciu s-ar fi sinucis, susțin surse din cadrul acestei anchete. Momentele înfiorătoare au avut loc de curând, în Penitenciarul din Arad, iar cel care a decis să-și pună capăt zilelor a folosit o armă din dotare. Polițistul s-a împușcat în cap cu respectivul pistol.

Dan Ursu Aurelian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, a fost cel care a dezvăluit că polițistul a apelat la un asemenea gest, folosind chiar o armă din dotare cu care s-a împușcat mortal, în zona capului, potrivit digi24.ro.

„Azi-noapte, la orele 4.00, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cu arma din dotare, model Carpați, 7.65 mm, s-a sinucis, împușcându-se în cap. Parchetul Tribunalului Arad face cercetări pentru a se stabili situația de fapt, circumstanțele în care s-a executat focul de armă, pentru infracțiunea determinarea sau înlesnirea sinuciderii”, a declarat Dan Ursu Aurelian, reprezentantul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Cum au reacționat angajații din Penitenciarul Arad?

La scurt timp după ce au găsit trupul neînsuflețit al colegului lor, ceilalți angajați de la Penitenciarul din Arad au avut parte de șocul vieții lor. Aceștia au apelat de urgență numărul 112, în speranța că medicii îl vor putea resuscita pe polițistul aflat în timpul orelor de muncă. La fața locului a ajuns o ambulanță, dar nimeni nu a mai putut face nimic pentru bărbatul care s-a împușcat în cap cu o armă din dotare. Medicii au constatat doar decesul acestuia. A fost găsit împuşcat, în Postul Control 2 al unităţii.