Cine era actrița Naya Rivera. În ce filme a jucat și ce spune despre dispariția ei fiul de numai 4 ani

Cine era actrița Naya Rivera. În ce filme a jucat și ce spune despre dispariția ei fiul de numai 4 ani

Actrița Naya Rivera s-a înecat sub ochii fiului în vârstă de 4 ani, transmit polițiștii din California. Corpul vedetei a fost găsit după cinci zile de căutări.

Trupul actriței Naya Rivera, găsit după cinci zile de căutări

Naya Marie Rivera ( n. 12 ianuarie 1987, Santa Clarita, California, SUA – d. 8 iulie 2020, Lacul Piru, California, SUA) a fost o actriță, cântăreață și model american. Este cunoscută pentru rolul său din serialul de televiziune american ”Glee” (2009 – 2015). A mai jucat în filme precum ”The Master of Disguise”, ”Frankenhood”, ”The Naughty List”, ”At the Devil’s Door” și ”Mad Families”.

Rivera, în vârstă de 33 de ani, a dispărut în cursul serii de miercuri, 8 iulie, în timp ce se plimba pe Lacul Piru, din Aventura Country, alături de fiul ei. Ultima dată a fost văzută în viață în momentul în care a închiriat barca și a pornit la plimbare alături de micuțul ei. După aproape trei ore de la acest moment, un bărbat a dat peste barca ce plutea fără direcție, la bordul căreia se afla doar copilul, dormind.

Cine era actrița Naya Rivera. În ce filme a jucat și ce spune despre dispariția ei fiul de numai 4 ani
Ultima imagine postată de Rivera pe rețelele de socializare

După ce acesta a alertat autoritățile, s-au început căutările în aer și apă. Băiatul a explicat că a fost să înoate alături de mama sa, doar că ea nu s-a mai întors la barcă. Acesta purta o vestă de salvare, iar la bordul bărcii a mai fost găsită încă o vestă pentru un adult, semn că vedeta s-a încredințat în abilitățile sale de a înota.

Ce spune fiul ei de 4 ani despre dispariție

Corpul actriței a fost găsit în Lacul Piru, după cinci zile de căutări. Din datele de până acum ale anchetei, aceasta s-ar fi înecat accidental. Șeriful din districtul Ventura, Bill Ayub, a precizat într-o conferință de presă că trupul vedetei a fost recuperat din lac.

„Pe baza locului în care a fost găsit, caracteristicilor fizice și hainelor și având în vedere că nicio altă persoană nu a fost dată dispărută în zonă, suntem convinși că trupul pe care l-am găsit este al Nayei Rivera. Detectivii au ajuns la concluzia că nu sunt indicii că ar fi fost comisă o crimă sau că ar fi vorba de o sinucidere”, a spus Ayub.

„Băiatul și Naya au înotat în lac. L-a ajutat să urce în barcă. Le-a spus anchetatorilor că s-a uitat înapoi și a văzut-o cum dispare sub suprafața apei”, a ma spus șeriful, potrivit BBC. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI