Cine e sprijinul Reginei Elisabeta după moartea lui Philip. Ea a devenit nora preferată

Cine e sprijinul Reginei Elisabeta după moartea lui Philip. Ea a devenit nora preferată
Cine e sprijinul Reginei Elisabeta dupa moartea lui Philip

Nu e ușor să te desparți de persoana alături de care ai petrecut 70 de ani din viață. Regina Elisabeta a II-a pare să-și revină, ușor ușor, după moartea prințului consort Philip. Monarhul își ocupă timpul cu tot ce poate, fiind înconjurată de persoane care o iubesc și au grijă de ea 24 de ore din 24.

Cine e sprijinul Reginei Elisabeta după moartea lui Philip

Surpriza la care nimeni nu se aștepta este ca persoana care să fie cea mai apropiată de regină în această perioadă de doliu să fie „nora ei preferată”, Sophie, soția prințului Edward. Ducesa de Wessex a devenit confidenta și cea mai bună prietenă a reginei Elisabeta. Nora monarhului este un adevărat sprijin pentru coroana regală britanică, precum ar spune mulți dintre curtenii Majestății Sale.

„Dacă întrebați cine este copilul preferat al Majestății Sale, nu este unul dintre ei, este nora ei. De la moartea ducelui, în aprilie, Sophie a parcurs cele 10 mile de la Parcul Bagshot până la Castelul Windsor, o dată la câteva zile, și în majoritatea weekendurilor pentru a petrece timp social distanțat cu Majestatea Sa.

Și în zilele în care nu poate ajunge acolo în persoană, ducesa de Wessex și-a propus să-și cheme soacra cel puțin o dată pe zi la ea acasă”, a declarat comentatorul regal Duncan Larcombe, potrivit celor de la Vanity Fair.

Cum a devenit apropiată regina Elisabeta de soția prințului Edward

În timp ce s-a raportat că vărul reginei Elisabeta, ducele de Kent, va interveni pentru a ocupa rolul ținut de prințul Philip la ceremonia Trooping the Color sâmbătă, potrivit lui Larcombe, „departe de camere, Sophie este de așteptat să o însoțească pe regină pe parcursul zilei.”

Se pare că marea afecțiune a perechii unul față de celălalt a fost consolidată în timpul numeroaselor plimbări și plimbări pe care le-au făcut împreună în Windsor Great Park pe tot parcursul pandemiei.

„La fel ca atâtea familii în timpul închiderii, Majestatea Sa nu a putut să-și vadă nora preferată, dar pe măsură ce restricțiile au început să se ridice, Sophie a fost una dintre puținele persoane din bula COVID. Când a murit Philip, Sophie a fost o alegere evidentă de a intensifica și de a se asigura că regina era îngrijită, având în vedere că trăiește clipe dificile”, a completat Lacombe pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI