Cine e soția lui Cove și cu cine s-a iubit el de-a lungul timpului

Cine e soția lui Cove

Toată lumea îl știe pe Cove de pe vremea când prezenta emisiunea ”Surprize, Surprize”, alături de Andreea Marin. Astăzi acesta este prezentator al emisiunii ”Vorbește Lumea” și actor pe scena Teatrului de copii ”Ion Creangă”. Iată cine e soția lui Cove?

Cine e soția lui Cove și ce iubite a mai avut acesta

Cove, pe numele adevărat Gabriel Coveșteanu, s-a născut pe data de 4 septembrie 1974, la București și are vârsta 46 de ani. Puțini sunt cei care îi cunosc familia lui Cove. El este căsătorit cu Florentina Ene, din anul 2013, pentru care este un șot extraordinar și au împreună un băiețel pe nume Răzvan. Iată cum și-a cunoscut Cove soția, potrivit celor de la impact.ro:

”Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost si momente in care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama ca suntem făcuți unul pentru celălalt” povestea în urmă cu ceva timp Gabriel Coveșanu despre căsătoria cu Florentina Ene.

Cine e soția lui Cove

Pentru cei care nu știu cine e soția lui Cove, aceștia trebuie să afle că Florentina activează în domeniul medical, fiind medic de profesie. Aceasta deține, alături de sora ei, o clinică medicală. Cove și Florentina s-au căsătorit după trei ani de relație, dar ei se cunoșteau încă dinainte de prima căsătorie a lui Cove. Florentina declara în cadrul unui interviu, acordat pentru cancan.ro, în urmă cu câțiva ani că între ea și Cove nu a fost dragoste la prima vedere:

„Sincer, nu eram o fană. Mama, în schimb, era. Ea urmărea Surprize, Surprize. Pe vremea aceea, sâmbătă seara eu aveam alt program. Şi nici el nu-mi părea genul care să-mi placă. De aceea pot să spun că n-a fost dragoste la prima vedere!”

Cove – prins între două job-uri

Cove este prins între două job-uri, astfel, pe lângă job-ul de prezentator al emisiunii ”Vorbește Lumea”, acesta colaborează și cu Teatrul de copii ”Ion Creangă”, unde oferă părinților o alternativă frumoasă și sigură pentru copiii lor:

”Am două joburi. Cum se termină emisiunea „Vorbește lumea”, merg în altă parte și o iau de la capăt. Mă ocup în prezent de Teatrul „Ion Creangă”. Majoritatea teatrelor, inclusiv noi, ne-am adaptat. O să avem o stagiune estivală, niște spectacole în grădinile Eliad, e un amfiteatru unde pot intra în jur de 30-35 de spectatori. Se păstrează distanțarea, este în aer liber”, a povestit prezentatorul TV.

Cu cine s-a mai iubit Cove

 În perioada cuprinsă între 2009-2010, Cove a fost căsătorit cu Maria Movileanu, fiica lui Carmen Movileanu, alături de care are un băiețel, pe nume Bogdan. După un divorț cu scandal, anul acesta, de Paște, Cove și Maria au luat masa împreună, acasă la aceasta. Alături de ei au fost mama Mariei și fiul celor doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI