Cine e, de fapt, polițistul care l-a trântit la pământ pe argeșeanul care a murit sufocat. De la cine ar fi furat bani

Cine e, de fapt, polițistul care l-a trântit la pământ pe argeșeanul care a murit sufocat. De la cine ar fi furat bani
Cine e, de fapt, polițistul care l-a trântit la pământ pe argeșeanul care a murit sufocat. De la cine ar fi furat bani

Unul dintre polițiștii care au fost reținuți după ce un om a murit în urma intervenției violente de la Pitești are un trecut scandalos.

Cine e, de fapt, polițistul care l-a trântit la pământ pe argeșeanul care a murit sufocat

Un bărbat de 63 de ani a murit, după ce a fost pus la pământ de doi polițiști. Medicul legist a făcut autopsia, iar în urma ei a reieșit faptul că el a decedat din cauza asfixiei mecanice.

„Moartea a fost violentă, survenită în urma unui politraumatism, iar cauza imediată de deces a fost asfixia mecanică, prin comprimarea părților moi ale gâtului și ale toracelui” a declarat medicul șef legist din Argeș, Dan Manu, potrivit hotnews.ro.

Cei doi polițiști care l-au imobilizat pe bărbat sunt Ilie Nicolae Florea și Daniel Petruț Drăghici. Ei au fost reținuți cu acuzația de purtare abuzivă și lovituri cauzatoare de moarte.

Daniel Petruț Drăghici a absolvit Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr, din Câmpina, acolo unde s-a aflat în mijlocul unui scandal.

Polițistul care a omorât un om a furat bani de la un bătrân

El a prins un infractor, însă când a venit vorba despre banii pentru flagrant, polițistul nu a a putut să justifice dispariția lor. A fost principalul suspect privind cei 8000 de lei cu care un bătrân a fost înșelat.

Se întâmpla în 2018, când un infractor a folosit metoda accidentul ca să păcălească un vârstnic. Escrocul a fost prins de Daniel Petruț Drăghici, doar că bătrânul în loc să primească toți banii cu care a fost păcălit, a primit mai puțin cu 8000 de lei, iar cel care i-a restituit banii a fost chiar polițistul în cauză.

S-a aflat apoi că Daniel Drăghici își oprise această sumă pentru a își achiziționa un laptop. El i-a returnat banii, apoi, bătrânului și scandalul s-a încheiat fără dosar penal.

Daniel Drăghici a mai fost implicat și în alte nereguli. El a amendat de două ori un jandarm aflat în misiune, fiind amendat cu tăierea a 20% din salariu. El a contestat măsură în instanță, însă i-a fost respinsă.

Anul trecut, Daniel Drăghici a ajuns la IPJ Argeș, Secția 4 de Poliție Pitești. Acum, el este cercetat în arest, după ce i-a cauzat moartea bărbatului pe care l-a imobilizat alături de colegul său, Ilie Nicolae Florea.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI