01 dec. 2020 | 13:35

Cine e, de fapt, partenerul lui Alex Bodi. Ce afacere dubioasă le bagă milioane de euro în cont

Monden
Cine e, de fapt, partenerul lui Alex Bodi. Ce afacere dubioasă le bagă milioane de euro în cont
Cine e partenerul lui Alex Bodi

Noi detalii despre afacerile și viața lui Alex Bodi ies la suprafață. Cine e, de fapt, partenerul lui Alex Bodi și ce afacere dubioasă le bagă milioane de euro în cont? Presa a deconspirat mai multe dintre secretele business-ului pe care soțul Biancăi Drăgușanu le desfășoară. Aflăm astfel că unul dintre asociații lui Alex Bodi ar fi partenerul de viață a unei fete de bani gata din țara noastră.

Aflat în spatele gratiilor de câteva săptămâni, Alex Bodi încearcă să părăsească arestul și să fie judecat în libertate. În acest sens, avocatul bărbatului a făcut apel și așteaptă un răspus în această speță.

Cine e, de fapt, partenerul lui Alex Bodi

Despre afacerile lui Alex Bodi s-au spus și s-au scris multe lucruri în ultima vreme. Noutatea o reprezintă asocierea cu un om de afaceri român, mai puțin cunoscut de opinia publică. Jurnaliștii de la Cancan au dezvăluit că între Alex Bodi și Ovidiu Toma ar exista o relație de business.

Sursa citată susține că cei doi români și Harald Seiz și Josip Heit, sunt fondatori ai Karatbars International, o companie care și-a creat propria criptomonedă, KaratGold Coin (KBC). Această firmă a dezvoltat un sistem de plată mai puțin obișnuit, bazat pe un metal prețios, respectiv aurul.

UPDATE: În urma articolului publicat de Playtech.ro, dar și de alte site-uri din România, Ovidiu Toma a transmis un comunicat prin care dezminte implicarea sa în proiectul Karatbars.

Ovidiu Toma a transmis un comunicat prin care neagă că ar fi implicat în proiect

Ovidiu Toma a transmis un comunicat prin care neagă că ar fi implicat în proiect

Ovidiu Toma, iubitul moștenitoarei unei averi fabuloase

Ovidiu Toma este un om de afaceri mai puțin cunoscut la nivel larg, în România. În lumea bună a Capitalei, Ovidiu nu este un anonim. Relația sa sentimentală cu Adina Niculae l-a transformat într-o persoană cunoscută în high life. Adina Niculae este fiica omului de afaceri Ioan Niculae, cunoscut pentru faptul că deține echipa de fotbal Astra Giurgiu. Acesta este considerat unul dintre cele mai bogate persoane ale României.

Ovidiu Toma și iubita sa trăiesc de mai multă vreme în Dubai. De altfel, apropiații celor doi spun că petrec multă vreme în cel mai mare și mai cunoscut oraș din Emiratele Arabe Unite.

Departe de scandalul din România

Presa informează că Ovidiu Toma și Adina Niculae consideră Dubaiul o a doua casă. Cei doi își derulează afacerile în acea zonă a planetei și preferă să stea departe de scandalurile din România. Se pare că Toma și Alex Bodi au început afacerea cu asociații lor din străinătate, iar veniturile celor doi au ajuns să crească substanțial.

Cine e, de fapt, partenerul lui Alex Bodi am aflat, la fel cum s-au aflat și informații despre obiectul de activitate al firmei. Karatbars International ar oferi clienților lingouri de aur pur 999.9, dar și alte cadouri și produse pe bază de aur.

Pentru a sprijini monedele KBC, compania susține că deține două mine de aur – una dintre ele fiind Fort Dauphin – ce conțin aproximativ 400 de tone de aur, precum și o „bancă criptografică”, cu active de 100 de milioane de dolari

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro