Cine e bărbatul care a căzut cu mașina în Lacul Pantelimon din Capitală. Șoferul nu a avut nicio șansă de supraviețuire

de: Ștefan R. Apostol
21 09. 2024

O nouă zi, o nouă dramă, din păcate. În cursul acestei dimineți un bărbat a căzut cu mașina în Lacul Pantelimon din Capitală. Polițiștii spun că șoferul nu a avut nicio șansă de supraviețuire, ulterior fiind identificat și, astfel, s-a aflat cine e bărbatul.

O nouă dramă în București. Un bărbat a căzut cu mașina în Lacul Pantelimon

Din informațiile date de Poliție, în cursul acestei dimineți, un bărbat a căzut cu mașina în Lacul Pantelimon. Deși autoritățile au ajuns rapid la locul tragediei, în ciuda eforturilor, nu s-a mai putut face nimic pentru șofer.

Reprezentanții Brigăzii de Poliție Rutieră spun că li s-a raportat incidentul, în jurul orei 10:10, în această dimineață.

Odată ajunși la fața locului aveau să descopere atât mașina, cât și șoferul pe fundul lacului. Pompierii au intervenit cât de repede s-a putut, dar viața bărbatului nu a mai putut fi salvată.

S-a aflat cine e bărbatul care a căzut cu mașina în lac

După constatarea decesului, Brigada Rutieră a trecut la identificarea șoferului, și astfel s-a aflat că acesta nu avea permis auto.

S-a stabilit că bărbatul avea vârsta de 25 de ani, urmând acum să continue cercetările pentru a se stabili care au fost cauzele care au dus la producerea accidentului.

Nu se exclud nici varianta unui suicid, pe lângă cel al unei posibile pierderi al controlului mașinii, care a dus ulterior la plonjarea în lac.

„’Din cauze ce urmează a fi stabilite, un tânăr în vârstă de 25 de ani, care conducea un autovehicul pe str. Peleş, a căzut cu autoturismul în lacul Pantelimon.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere, împreună cu pompierii şi o persoană civilă, au reuşit extragerea celui în cauză, pe care l-au predat echipajului medical în vederea aplicării manevrelor de resuscitare”, precizează Brigada Rutieră.

Șoferul nu a avut nicio șansă de supraviețuire

Pe lângă cei de la Rutieră și Pompieri, care au și intervenit în primă instanță, la fața locului s-au deplasat și echipaje de medici SMURD, în ideea de a-l salva pe șofer.

Conform medicilor, s-a trecut la manevrele de resuscitare, dar fără succes. În cele din urmă a fost declarat decesul, iar specialiștii au precizat că, de fapt, șoferul nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

S-a deschis dosar penal, urmând ca polițiștii și, eventual, procurorii, să treacă la stabilirea cauzelor accidentului.

A plonjat în lac după o ceartă cu tatăl său, avea probleme psihice

Conform unor surse apropiate, se pare că tânărul s-ar fi certat cu tatăl său, cu puțin timp înainte de producerea accidentului. Aceleași surse mai spun că tânărul care a murit astăzi locuia foarte aproape, și că ar fi avut și ceva probleme psihice.

Se pare că ar fi furat mașina familiei, după cearta avută cu tatăl său, și a recurs la acest gest tragic, în cele din urmă. Tatăl său, mai spun sursele, a fost cel care a încercat să-l salveze, în primă instanță, dar fără niciun rezultat, din păcate.