Cine ar putea fi noul președinte al României. George Simion a făcut dezvăluirea șocantă

Cine ar putea fi noul președinte al României. George Simion a făcut dezvăluirea șocantă
Cine ar putea fi noul președinte al României.

Cine ar putea fi noul președinte al țării, după următoarele alegeri prezidențiale, din 2024? George Simion, copreședintele AUR, a fost cel care a făcut dezvăluirea.

Cine ar putea fi noul președinte al României

George Simion a mărturisit că scopul său politic nu este să ajungă președintele României, însă nu s-ar da în lături de la o bătălie, dacă nu se vor găsi oameni ”mai buni” care să candideze. Cine însă ar putea să candideze la viitoarele alegeri prezidențiale, mânată de îndemnurile celor din jur, ar fi Diana Șoșoacă, potrivit spuselor lui George Simion.

George Simion a fost întrebat duminică la emisiunea Insider Politic, de la Prima Tv, dacă ia în calcul o candidatură la alegerile prezidenţiale, din 2024.

“Nu, în momentul ăsta nu iau în calcul”, a fost răspunsul lui George Simion.

Întrebat și dacă este scopul său politic acela de a candida la alegerile prezidenţiale, liderul AUR a răspuns:

“Nu este scopul meu politic să ajung preşedintele României. Dacă nu se vor găsi alţi oameni mai buni, pe care noi îi căutăm şi încercăm să-i îndemnăm, să-i împingem de la spate, să le facem reclamă, să îi propunem ca nume, dacă nu se vor găsi oameni dispuşi să intre în luptă, cu siguranţă eu nu refuz o luptă, oricât o fi de grea”.

George Simion a mai fost întrebat și dacă se aşteaptă să se confrunte cu Diana Şoşoacă la alegerile prezidenţiale.

“Dianei mulţi i-au şoptit din jurul ei ”Tu o să fii noul preşedinte al României, tu trebuie să fii acolo”. S-ar putea să fie candidat. (…) Din jurul prietenilor pe care îi are. Nu cred în fiabilitatea unei astfel de idei, dar fiecare se poate lăsa convins de cei din jur”, a mai declarat George Simion.

Nu s-a vaccinat și nu se va vaccina împotriva coronavirusului

La aceeași emisiune, George Simion a declarat că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului, spunând că a aflat de la prieteni că le-ar fi făcut rău vaccinul, în momentul vaccinării.

“Nu m-am vaccinat, nu mă voi vaccina”, a afirmat Simion.

“În prima fază nu m-am vaccinat pentru că erau persoane vulnerabile şi erau mulţi care aşteptau vaccinul ca o salvare de care aveau nevoie pentru a nu se mai teme şi e în regulă, eu ca parlamentar puteam să am întâietate ceea ce nu mi se pare normal. Am 35 de ani, sunt sănătos, sper, nu simt pericolul”, a explicat George Simion.

Întrebat și dacă nu crede în COVID, acesta a răspuns:

“Virusul există însă în momentul ăsta, erau nişte promisiuni legate de acest vaccin, iniţial. Acum aceste promisiuni s-au schimbat. Specialiştii joacă pe un teren necunoscut şi nu aş vrea să risc fie şi 1% neştiind ce va urma. Am văzut că trebuie să te vaccinezi o dată la şase luni, asta spun specialiştii, eu nu aş trece din şase în şase luni printr-un vaccin care, conform prietenilor mei care s-au vaccinat, îţi face rău în momentul ăla în care te vaccinezi. (…) De boală am văzut că te protejează mai mult anticorpii naturali, dacă treci prin boală”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI