Cine ar moșteni averea impresionantă a lui Petrică Mîțu Stoian. Era divorțat de soția lui Mihaela

Cine ar moșteni averea impresionantă a lui Petrică Mîțu Stoian. Era divorțat de soția lui Mihaela
Regretatul solist a avut o viață personală discretă

În urmă cu 9 ani, regretatul Petrică Mîțu Stoian lua decizia de a divorța de soția sa, Carmen Mihaela. După o căsnicie de 16 ani, cei doi plecau pe drumuri separate. Recunoscut ca un tip extrem de discret cu viața personală, Petrică Mîțu Stoian nu și-a mai refăcut viața. Cât despre averea sa, într-un interviu acesta spunea că are destui nepoți.

Regretatul solist a avut o viață personală discretă

Update 7 noiembrie: Prietenul cel mai bun al regretatului artist a intrat în direct la TV unde a mărturisit că nu știe nimic despre un posibil testament al lui Petrică Mîțu Stoian.

”Nu știu nimic de testament. Nu mi-am permis niciodată să îl intreb ce face cu banii. Am considerat că sunt lucrurile lui, nu am încercat să aflu acest lucru. A fost o persoană discretă din punctul ăsta de vedere, nu și-a etalat averea, banii”, a mărturisit Enceanu la România Tv.

Știrea inițială:

Timp de 16 ani, celebrul solist Petrică Mîțu Stoian a fost căsătorit cu o singură femeie, Carmen Mihaela. Deși celebru și cunoscut pe toate scenele românești, regretatul artist a decis să țină departe de ochii lumii viața sa de familie.

Puțină lume a știut despre decizia celor doi de a divorța, despre care Petrică Mîțu Stian declara:

„Eu și soția mea am decis să ne separăm. A fost un divorț elegant. Am rămas în relații bune cu fosta soție, vorbim la telefon. Noi suntem niște oameni civilizați, nu ne-am bălăcărit și nu o vom face.

Faptul că m-am mutat la Craiova cu noul loc de muncă, în urmă cu trei ani, și mi-am luat o casă acolo a răcit relația noastră. După un timp am spus că, decât să trăim o singurătate în doi, mai bine mergem fiecare pe drumul nostru.

Am avut o căsnicie frumoasă și mergem mai departe”, declara Mîțu Stoian, la scurt timp după divorț, la vârsta de 52 de ani.

Petrică Mîțu Stoian lasă o avere considerabilă nepoților săi

De-a lungul carierei sale muzicale, regretatul solist a reușit să strângă o avere considerabilă. Casa pe care Petrică Mîțu Stoian o avea la Craiova este una impozantă și plină de obiecte de artă de valoare.

Deși ar fi putut să-și refacă viața, solistul a decis că-i este mai bine burlac, iar conform acestuia, averea sa va ajunge la nepoții regretatului solist, având în vedere că nu avea copii.

„În privinţa recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieţii. Îmi este foarte bine aşa, am o relaţie, sunt foarte bine şi mi-aş dori să rămână aşa. Lucrurile se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor. Eu le-am cam făcut pe toate. Dar dacă s-a întâmplat să n-am un urmaş, că asta este, nu sunt singurul.

Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmaşi. Asta nu este un capăt de ţară. Am destui nepoţi care sunt aproape de mine. Cine e aproape de mine, mă iubeşte şi mă respectă, are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere!”, a mai spus artistul.

O posibilă relația cu fosta prezentatoare ETNO TV Roxana Vașniuc

La scurt timp după divorț, în lumea mondenă au apărut zvonuri cum că artistul ar fi avut o idilă cu fosta prezentatoare ETNO TV Roxana Vașniuc. În anul 2012, aceasta a fost invitată în cadrul emisiunii Acces Direct unde a lăsat să se înțeleagă acest lucru.

Este cel mai frumos bărbat cu mustaţă, bărbat viril”, susţinea Roxana Vaşniuc la momentul respectiv, fără a recunoaște cu subiect și predicat dacă are sau nu o relație cu regretatul artist. În cadrul aceleiași ediții, Adriana Bahmuțeanu a intrat în direct prin telefon care a insinuat idila dintre cei doi.

”Eu vreau să spun că Roxana şi Petrică Mîţu Stoian au o relaţie de iubire. Dar nu înţeleg de ce nu recunoaşte chiar ea acest lucru.

Unde ai dormit Roxana când ai plecat de la spectacol data trecută?”, a întrebat soţia lui Silviu Prigoană.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI