Cine ar fi fost prima iubire a lui Traian Băsescu. Puţini ştiu de femeia care l-a iubit în tinereţe pe fostul preşedinte al României

Cine ar fi fost prima iubire a lui Traian Băsescu. Puţini ştiu de femeia care l-a iubit în tinereţe pe fostul preşedinte al României
Cine ar fi fost prima iubire a lui Traian Băsescu. Puțini au auzit despre femeia care a cucerit inima fostului președinte în tinerețe.

Indiferent că s-a aflat în plin apogeu politic sau s-a apropiat, mai târziu, de apus, numele lui Traian Băsescu încă intrigă. Este imposibil să-l izolăm pe fostul președinte de viața sa intimă, deși este o persoană destul de discretă. Puțini știu cine este femeia despre care se spune că s-a iubit în tinerețe cu politicianul. Cine ar fi fost prima iubire a lui Traian Băsescu.

Traian Băsescu este un nume care stârnește multe reacții în societatea românească. Deși și-a încheiat ultimul mandat la Palatul Cotroceni în urmă cu aproape un deceniu, fostul șef de stat se bucură de popularitate. Nu doar datorită sau din cauza activității sale politice, ci și pe fondul detaliilor despre viața sa privată care ies la iveală.

Cine ar fi fost prima iubire a lui Traian Băsescu

Fostul președinte este cunoscut pentru discreția pe care o păstrează când vine vorba despre chestiuni de natură intimă. De-a lungul timpului, nu au fost făcute publice foarte multe aspecte personale despre persoana sa. Au fost expuse unele detalii privind situația lui financiară și de familie.

Însă cum, de multe ori în viață, ni se întorc gândurile și trăirile spre prima iubire, o declarație a unei femei necunoscute a început să facă furori în spațiul public. Se spune că ea ar fi fost prima fată de care ar fi fost îndrăgostit Traian Băsescu. Numele său este Elena Ștefan.

În urmă cu ceva timp, românca s-ar fi gândit cu nostalgie la povestea de dragoste pe care a trăit-o împreună cu fostul președinte al României. Într-o conversație pe care ar fi purtat-o cu o prietenă, aceasta ar fi dezvăluit că Traian Băsescu a fost primul său partener romantic.

„Ia uite! Aş fi putut să fiu prima doamnă azi! A fost primul meu iubit”, i-ar fi spus Elena Ștefan unei prietene, arătându-i o fotografie cu ei doi, din tinerețe, potrivit Știri din Lume.

Cum ar fi debutat scurta idilă a fostului președinte

Puțini știu cine este femeia care l-a iubit în tinerețe pe Traian Băsescu. Numele său este străin pentru mulți români. Elena Ștefan și fostul președinte al României s-au cunoscut în Constanța. Tânăra era originară din comuna Dragalina, județul Călărași, însă studia Biologie în orașul în care politicianul urma cursurile Institutului de Marină.

Se întâmpla în anul 1973. Destinul a făcut în așa fel încât cei doi s-au intersectat la cantina studențească. S-au îndrăgostit pe loc. Ar fi fost, cum ar spune unii, dragoste la prima vedere. La scurt timp după întâlnirea cu pricina, fostul șef de stat ar fi început să o viziteze pe cea care i-a devenit iubită, la căminul unde locuia.

Citește și: Câți bani câștigă soția lui Traian Băsescu. Muncește și la 68 de ani

Viața avea să aibă alte planuri pentru cei doi, însă. Povestea de dragoste dintre Elena Ștefan și Traian Băsescu nu a durat foarte mult timp. Nimeni nu știe, concret, care a fost motivul despărțirii. Cert este că, la doi ani de la eveniment, fostul președinte a decis să o ia în căsătorie pe tânăra Maria, devenită mai târziu Prima Doamnă a României.

Urmăriți Playtech.ro și pe