Cine a „resuscitat-o” pe Simona Halep înainte de Wimbledon 2022: „Datorită lui iubesc din nou tenisul”

Cine a
Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în turul doi la Wimbledon 2022

Simona Halep a câștigat un meci important împotriva cehoaicei Karolina Muchova, cu scorul 6-3, 6-2, în primul tur de la Wimbledon. După meciul câștigat, Simona a declarat că iubește din nou acest sport datorită antrenorului pe care îl are acum, francezul Patrick Mouratoglou.

Simona Halep, despre noul ei antrenor

Simona Halep a ieșit victorioasă împotriva cehoaicei Karolina Muchova, o adversară puternică, cu un bilanț bun în fața jucătoarelor de top. Sportiva noastră s-a descurcat excepțional, însă nu a uitat de cel care i-a fost mentor până acum, Patrick Mouratoglou, antrenorul pe care îl are din luna aprilie.

„Am avut emoții mari la revenire, dar sunt fericită. Am amintiri superbe de-aici, din 2019. Cu tot ce s-a întâmplat în lume, cu accidentările, a apărut o lipsă de încredere. Karolina e o adversară foarte tare, joacă minunat, așa că am avut ceva emoții înaintea acestui meci.

Am avut mari bătăi de cap în ultimii ani, nu mi-a fost ușor. Îi mulțumesc antrenorului meu, Patrick, pentru că m-a ajutat să am din nou pasiune. Acum iubesc tenisul din nou, îmi place să fiu pe teren, îmi place să joc și îmi place să muncesc, ceea ce nu e foarte simplu”, a punctat Simona la final.

Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în turul doi la Wimbledon 2022

Partida dintre Simona Halep și Karolina Muchova a durat 64 de minute, iar românca noastră a ieșit victorioasă la sfârșitul meciului. Aceasta a vorbit, după meci, despre momentele din timpul pregătirii și entuziasmul pe care îl are pentru concursul din acest an.

„Se simte minunat să fiu înapoi aici. Am amintiri grozave din 2019, e întotdeauna o plăcere să vin aici.

Sunt fericită. Mă bucur mult că am câștigat acest meci pentru că ea e o adversară foarte dificilă, joacă grozav, așa că a fost destul de emoționant înainte de meci, dar acum vreau să mă bucur pentru că sunt foarte fericită de cum am jucat.

M-am chinuit destul de mult în ultimii ani, multe accidentări, nu prea aveam încredere cu tot ce s-a întâmplat în lume.

Nu a fost deloc ușor de gestionat, dar îi mulțumesc lui Patrick, antrenorului meu, pentru că a adus înapoi această dorință.

Acum iubesc tenisul din nou, iubesc să fiu pe teren și iubesc să muncesc, ceea ce nu e foarte ușor” – Simona Halep.

Citește și: Simona Halep a câștigat împotriva Karolinei Muchova în turul 1. Românca și-a aflat și adversara din turul al doilea de la Wimbledon 2022