25 mai 2022 | 13:05

Cine a încercat să îl ucidă pe Vladimir Putin. Șeful serviciilor secrete ale Ucrainei a făcut anunțul

News
Cine a încercat să îl ucidă pe Vladimir Putin. Șeful serviciilor secrete ale Ucrainei a făcut anunțul
Cine a încercat să îl ucidă pe Vladimir Putin

Cine a încercat să îl ucidă pe Vladimir Putin. Șeful serviciilor secrete ale Ucrainei a făcut anunțul. Se spune că președintele Rusiei ar fi supraviețuit la cinci tentative de asasinat, motiv pentru care ar fi angajat o echipă de lunetiști care îl însoțește peste tot și are sarcina de a împușca pe oricine ar putea reprezenta un pericol pentru Vladimir Putin.

Cine a încercat să îl ucidă pe Vladimir Putin

Vladimir Putin ar fi supraviețuit la cinci tentative de asasinat. Pe lângă echipa de lunetiști angajată de liderul rus pentru a-i asigura protecția, el are și o echipă care degustă mâncarea înainte ca el să o mănânce, pentru ca nu cumva alimentele să fie otrăvite.

Presa internațională a notat că liderul rus a supraviețuit la cinci încercări de asasinat, iar cea mai recentă dintre ele ar fi avut loc în urmă cu două luni, după invadarea Ucrainei.

Atunci, reprezentanții Caucazului au încercat să îl ucidă pe liderul rus. Informația a fost furnizată în spațiul publuc de Kirilo Budanov, șeful serviciilor secrete ale Ucrainei, dar nu a fost confirmată și de Kremlin.

De asemenea, în 2017 în documentarul regizorului american Oliver Stone cu interviurile lui Vladimir Putin, liderul rus afirma un lucru foarte important, și anume, că a supraviețuit la 4 tentative de asasinat și că trăiește datorită faptului că se ocupă personal de pază și de siguranța sa.

După invadarea Ucrainei, în 24 februarie 2022, teama lui Vladimir Putin de a nu fi omorât a crescut semnificativ, motiv pentru care a înăsprit mult paza și protecția. Totodată, aceeași teamă a sa de a nu fi ucis l-a făcut să se izoleze tot mai mult de persoanele din jurul său.

Interviul cu Vladimir Putin

Amintim că în anul 2017 a avut premiera serialul în patru părți care a cuprins interviurile cu Vladimir Putin în care au fost dezvăluite și tentativele de asasinat la adresa liderului rus.

  • „Oliver Stone: De trei ori președinte, cinci tentative de asasinat, mi s-a spus. Nu la fel de multe ca [Fidel] Castro, pe care l-am intervievat. Cred că el trebuie să fi avut vreo 50. Dar sunt cinci legitime despre care am auzit.

  • Vladimir Putin: Da, am vorbit cu Castro despre asta și mi-a spus: Știi de ce sunt încă în viață?. L-am întrebat: De ce? Pentru că eu am fost întotdeauna cel care s-a ocupat personal de securitatea mea. Dar da, îmi fac treaba. Iar ofițerii de securitate și-o fac pe a lor și încă își fac treaba cu destul succes.

  • Oliver Stone: Cu alte cuvinte, ai încredere în securitatea ta, iar ei au făcut o treabă excelentă.

  • Vladimir Putin: Am încredere în ei.

  • Oliver Stone: Pentru că întotdeauna primul mod de asasinare… încerci să pătrunzi în securitatea președintelui.

  • Vladimir Putin: Eu știu asta. Știți ce se spune în rândul poporului rus? Se spune că cei care sunt destinați să fie spânzurați nu se vor îneca.

  • Oliver Stone: Care este soarta dumneavoastră, domnule? Știți?

  • Vladimir Putin: Doar Dumnezeu ne cunoaște destinul, al tău și al meu Într-o zi, acest lucru se va întâmpla cu fiecare dintre noi. Întrebarea este ce vom fi realizat până atunci în această lume trecătoare, dacă ne vom fi bucurat de viață?”, este dialogul dintre cei doi.

Azi, 25 mai 2022, este a 91-a zi de război în Ucraina.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro