Cine a fost prima iubire a Andrei. Cât a suferit artista în momentul despărțirii

Cine a fost prima iubire a Andrei. Cât a suferit artista în momentul despărțirii
Care a fost prima mare iubire a Andrei?

Andra este una din cele mai iubite și cunoscute artiste de la noi. De asemenea, e invidiată nu doar pentru succesul său de pe plan profesional, ci și pentru mariajul ei longeviv cu Cătălin Măruță. Care a fost prima ei mare iubire și cât a suferit solista?

Prima mare iubire a Andrei Măruță

Andra Măruță este știută mereu la brațul lui Cătălin Măruță, dar înainte de el a mai iubit pe cineva. Celebra cântăreață este cunoscută pentru liniștea din viața sa de pe toate planurile. Pare că are o viață superbă și parcă trasă la indigo cu ceea ce și-a propus, pentru că are tot ce și-a visat. De-a lungul timpului, solista nu a fost implicată în scandaluri și a fost mereu retrasă când a venit vorba de viața personală. Andra nu a fost genul care să zboare din floare în floare și să încerce dragoste a mai mulți bărbați precum au făcut multe alte persoane publice care sunt recunoscute pentru controversele din plan sentimental. Aceasta s-a căsătorit în anul 2008 cu Cătălin Măruță, dar înainte de el l-a mai iubit pe Dragoș Caploiu, fost component al trupei Groove. Din păcate, despărțirea de acesta a fost grea, cei doi chiar făcându-și un pact după separare.

„Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro, acum ceva timp.

„Am simțit doar că suntem compatibili și că ne sincronizăm”

Celebrul prezentator a spus câteva cuvinte despre soția sa și despre viața pe care și-au legat unul de celălalt încă de foarte devreme. Deși erau tineri, universul i-a ținut împreună până acum.

„Nu m-am gândit niciodată la vârstele noastre când ne-am cunoscut. Am simțit doar că suntem compatibili și că ne sincronizăm și cu dorințele noastre. Eu, dacă eram mai tânăr, poate nu mă gândeam la căsătorie și la copii, a fost momentul  perfect  pentru  amândoi să ne întâlnim. Știam că nu o sperie ideea de a ne petrece toată viața împreună, poate și pentru că avea acest model de mică, părinții ei au fost și sunt un cuplu foarte sudat”
Cătălin Măruță

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI