Cine a divulgat ‘amantlâcul’ Irinei Tănase cu Paul. Ar fi un bărbat din anturajul lui Liviu Dragnea

Cine a divulgat ‘amantlâcul’ Irinei Tănase cu Paul. Ar fi un bărbat din anturajul lui Liviu Dragnea
Cine e bărbatul care ar fi dat-o de gol pe Irina Tănase, de fapt

Relația dintre Irina Tanase si Liviu Dragnea s-a încheiat brusc, iar motivul ar fi infidelitatea tinerei. Politicianul a văzut câteva mesaje și imagini compromițătoare cu iubita lui, așa că a decis să pună punct unei relații de cinci ani. Se pare că Irina avea o aventură cu un fost iubit, în perioada în care Dragnea era la închisoare, dar și după ce s-a întors acasă.

Cine ar fi dat-o de gol pe Irina Tănase la Liviu Dragnea

De altfel, Irina Tănase suspectează că un prieten de-ai partenerului său ar fi intervenit în relația lor și că ar fi avut un interes ca ea să se despartă de Liviu Dragnea.

Irina Tănase le-a spus unor apropiați că are impresia că motivul despărțirii ar fi Codrin Ștefănescu, care ar fi pus un hacker să îi acceseze telefonul mobil și să fabrice discuțiile cu un fost iubit, ca să lase de înțeles că îl înșeală pe fostul lider PSD.

După ce Liviu Dragnea a plecat din locuința unde stătea cu iubita lui, a decis să meargă la Alexandria. Irina Tănase s-a plâns că totul este o înscenare pusă la cale de Codrin Ștefănescu.

Politicianul a fost acuzat de Irina Tănase, în cercurile ei de amici, că printr-un hacker i-a accesat mobilul și a fabricat conversațiile intime dintre ea și presupul amant. Se pare că Irina crede că tot acest plan a fost pus la cale de prietenul lui Dragnea, Codrin Ștefănescu.

Tânăra are impresia că a devenit incomodă pentru prietenul politicianului și pentru „oamenii din spatele lui”, asta pentru că l-ar mai fi temperat pe Liviu Dragnea în câteva situații.

Ce spune prietenul lui Liviu Dragnea

Codrin Ștefănescu a infirmat orice legătură cu relația celor doi.

”În viața mea nu m-am băgat în relația personală a unor oameni. Mai ales la prieteni! Niciodată! (…) Niciodată nu m-am băgat în viața mea într-o chestie internă. 

Dimpotrivă, am încercat tot timpul să repar. Să fiu un prieten de bază, care să fie tot timpul calm. Și mintea limpede. Să-i calmeze pe oameni.

Le spun, mai vorbiți odată, mai analizați situația. Sub nicio formă nu sunt eu unul dintre cei care să mă bag în relația unor prieteni foarte buni”, a spus Codrin Ștefănescu, conform Gandul.

Liviu Dragnea a vorbit pe Facebook despre zvonurile apărute privind despărțirea, spunând că „există schimbări în viața fiecăruia și există decizii”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI