Cine a câștigat marea finală Românii au talent de la PRO TV. Nimeni nu se aștepta la acest moment

Cine a câștigat marea finală Românii au talent de la PRO TV. Nimeni nu se aștepta la acest moment

Anul acesta, marea finală a emisiunii Românii au Talent, sezonul 10, s-a desfășurat atipic, cum nu s-a mai văzut, din cauza pandemiei de coronavirus, iar momentele s-au derulat de acasă.

Cine a câștigat marea finală Românii au talent de la PRO TV

Update: Cel care a câștigat marea finală a sezonului 10, Românii au talent: Radu Palaniță. ”Sunt fără cuvinte, nu m-am așteptat la așa ceva.”

”Ne-am întorsc acasa, dar nu ne-am plictisit deloc. Vedem si filmul meu, Romanian Tradition. Va fi ceva grandios, cu toți absolvenți de Golden Buzz. E cel mai plin de talent sezon de până acum. Juriul este acasă, de unde va juriza”, a spunea Pavel Bartoș, înainte de începerea emisiunii, într-o intervenție în cadrul știrilor Pro TV.

Concurenții s-au luptat și anul acesta pentru a intra în finală și a ajunge la marele premiu, plus titlul pentru cel mai talentat român. Suma pentru concurenții s-au bătut în această ediție este de 120.000 de euro. De-a lungul timpului, mulți și-au schimbat viața cu acești bani. Premiul a fost în general folosit pentru a ajuta persoanele dragi sau pentru a continua cariera la care visează.

În acest an sunt recompensate pentru performanțele lor, pentru prima dată, și locurile 2 și 3. Concurenții care le vor ocupa la finalul sesiunii de vot vor obține premii de 20.000 euro, respectiv 10.000 euro. De asemenea, în această săptămână s-a votat și premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro, al cărui câștigător se va afla tot în Marea Finală.

Semifinaliștii Românii au talent 2020 sunt: Erno Varga, care a primit Golden Buzz de la Andi, Gennady Tkachenko-Papizh, Theodor Marcu, Radu Pălăniță, Daria Călugăru, Mihai Țigaret, Aura Marcu, Sara Ardeleanu, Duo MainTenanT și Siena Vușcan. Unul dintre ei a pleacat acasă cu marele premiu.

Cine a câștigat Românii au Talent 2019

Cel de-al nouălea sezon al show-ului Românii au talent și-a desemnat câștigătorul. Atunci, 11 finaliști au luptat pentru marele premiu de 120.000 de euro, dar doar unul a ieșit câștigător: Ana Maria Pantaze. Ana Maria Pantaze a impresionat publicul, dar și pe jurați, cu vocea ei. Aceasta a fost trimisă direct în semifinală de Mihai Petre, care a apăsat Golden Buzz-ul, în faza audițiilor. Pe podium, alături de Ana Maria Pantaze, au mai stat micul dansator Aris Negoiță, care a ieșit pe locul al doilea, și Corul de copii al Operei Naționale, care a obținut locul al treilea. În ce primvește premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, anul trecut acesta a fost câștigat de Magitot – Marius Drăguș, cu numărul său de magie și stand-up comedy.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI