Christina Aguilera, de nerecunoscut după ce a slăbit. Apropiații artistei sunt îngrijorați, se tem că e bolnavă

de: Daoud Andra
03 10. 2024

Christina Aguilera a trecut prin numeroase schimbări de-a lungul timpului, iar în prezent pare că a ajuns la silueta care a consacrat-o. În timp ce unii au apreciat schimbarea, pe alții i-a îngrijirat cât de mult a slăbit artista.

Christina Aguilera, în cea mai bună formă a ei

La aproape 44 de ani, Christina Aguilera a slăbit considerabil și a ajuns la silueta pe care o avea când s-a lansat în muzică. De-a lungul timpului, artista a avut perioade în care s-a luptat cu kilogramele în plus, iar corpul ei a trecut prin schimbări radicale, fiind ba foarte slabă, ba cu forme și mai multe kilograme extra.

În prezent, Aguilera afișează o siluetă trasă prin inel, după ce a pierdut peste 20 de kilograme din greutatea pe care o avea. Artista îmbracă ținute mulate, care îi pun în evidență noua siluetă, iar cei care au văzut-o în concerte au fost impresionați de felul în care arată.

Au existat inclusiv speculații cum că ar fi apelat la medicamente pentru a pierde în greutate, însă diva pop insistă că totul s-a întâmplat natural, cu ajutorul dietei și al sportului. De asemenea, faptul că a slăbit atât de mult i-a făcut pe unii să suspecteze că ar fi bolnavă.

Aspectul fizic, un subiect intens mediatizat

Schimbările prin care a trecut cântăreața de-a lungul timpului au atras atât atenția fanilor, cât și a presei. Nu de puține ori, Aguilera a fost pusă la zid pentru că a acumulat mai multe kilograme în plus. Cântăreața americană nu a negat niciodată faptul că are o siluetă de tip yo-yo, adică se îngrașă și slăbește multe kilograme, în intervale scurte de timp.

După nașterea primului său copil, Aguilera a început să fie criticată de tabloide pentru creșterea în greutate. Această atenție negativă a reflectat standardele nerealiste impuse femeilor din industria de divertisment, care sunt adesea supuse unei presiuni de a menține o imagine ”perfectă”.

În ciuda criticilor, Christina Aguilera a răspuns afirmativ și deschis în mai multe interviuri, spunând că își acceptă corpul și că nu vrea să fie definită de greutatea sa. Ea a declarat că se simte confortabil în propria piele și că refuză să cedeze presiunilor industriei de a arăta într-un anumit fel.

De fiecare dată artista și-a folosit vocea, atât pe scenă cât și în mediul online, pentru a vorbi despre acceptare, iubire de sine, fericire, dar și despre standardele nerealiste. Atunci când a avut mai multe kilograme, a apărut în fața fanilor cu aceeași încredere în sine și cu asumare, fiind apreciată pentru atitudinea sa.