30 sept. 2020 | 16:06

Chirurgul Mircea Beuran, internat la „Matei Balș” cu Covid-19. În ce stare se află medicul

Sănătate
Chirurgul Mircea Beuran, internat la
Chirurgul Mircea Beuran, internat la "Matei Balș" cu covid-19. În ce stare se află medicul

Celebrul chirurg Mircea Beuran, conform informațiilor de ultimă oră, s-ar afla internat la Spitalul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”. Internarea sa a survenit după ce a fost depistat pozitiv la infecția cu noul coronavirus.

Chirurgul Mircea Beuran, internat la „Matei Balș” cu Covid-19

Conform celor de la ziare.com, Mircea Beuran a fost internat la ”Matei Balș” cu infecție de Covid-19. Celebrul chirurg a făcut și o declarație, după internarea sa în spitalul de boli infecțioase din București.

„Sunt ok! Îi mulţumesc Lui Bunul Dumnezeu şi întreg personalului medical pentru efortul imens făcut pentru fiecare bolnav. Mulţumesc familiei şi tuturor prietenilor, susţinători! Vă doresc multă sănătate!”, a transmis medicul.

În ce stare se află medicul

Conform declarațiilor medicului, se simte bine, dar a avut nevoie de terapie intensivă, însă fără intubare. Conform informațiilor chirurgul Beuran fusese internat ieri la Institutul „Matei Balș din București, după ce a avut simptome asimilate cu acest virus. Medicul a avut o formă de Covid-19 nu prea ușoară.

”Este internat la Institutul Matei Balș din București. Nu este la Terapie Intensivă, intubat, dar este pe tratament cu oxgen”, au precizat surse pentru Antena3.

Chirurgul Mircea Beuran, internat la "Matei Balș" cu covid-19. În ce stare se află medicul

Chirurgul Beuran a fost internat ieri la Matei Balș

În contextul actual, se pare că medicul Beuran ar fi contactat virusul, după ce a participat la lansarea unui volum de texte conspiraționiste și propagandistice. Volumul, intitulat „COVID. Colivia noastră”, a fost lansat în prezența unor academicieni, scriitori și doctori.

Chirurgul Mircea Beuran cu dosar penal

Medicul, în afară de lansarea volumului, a mai atras atenția presei și datorită acuzațiilor de luare de mită, de pe vremea când conducea secția de chirurgie a Spitalului de Urgență din București. Mircea Beuran a fost acuzat că a primit o mită de 10.000 de euro, iar magistrații de la Tribunalul Bucureşti au dispus începerea judecăţii pe fond în cazul acestuia. Conform deciziei magistraților, chirurgul va rămâne sub control judiciar.

”Respinge, ca neîntemeiate, cererile şi excepţiile formulate de inculpatul Beuran Mircea. În baza art. 346 alin. 2 C. proc. pen., constată competenţa, legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 82/P/2020 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, privind pe inculpatul Beuran Mircea, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Beuran Mircea. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în decizia instanţei, care nu este definitivă.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Zonele din România unde CFR a decis anularea a 14 trenuri în weekend-uri
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro