”Chiricheș e ros de rugină. Coman, pleașcă în gura porții”. Dumitru Dragomir desființează vedetele FCSB-ului

de: Beatrice Dumitru
29 08. 2023

FCSB a pierdut primul meci din campionat, în etapa a șaptea, cu UTA, scor 1-2. Partida de la Arad a fost un dezastru pentru roș-albaștrii, care au terminat meciul cu doi jucători eliminați, în timp ce Vlad Chiricheș a ieșit accidentat. După acest eșec, Dumitru Dragomir a desființat două dintre vedetele vicecampioanei. Ce a spus despre acestea.

”Nervii lui nu țin la tăvăleală”

FCSB a înregistrat primul eșec în Superligă, fiind învinsă de UTA, una dintre cele mai slabe echipe din campionat. Vicecampioana a pierdut și trei jucători importanți înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova, din următoarea etapă. Florinel Coman și Alexandru Pantea au fost eliminați, în timp ce Vlad Chiricheș s-a accidentat.

Dumitru Dragomir a desființat cele două vedete ale FCSB-ului, Florinel Coman și Vlad Chiricheș, și e convins că echipa nu va avea probleme cu Universitatea Craiova din cauza absenșei acestora. Cei doi ai cele mai mari salarii din prima ligă.

Florinel Coman și Vllad Chiricheș. Sursa foto: Sport Pictures

Nu e nicio pierdere. Poate Pantea să fie pierdere. Joacă în stânga Octavian Popescu și veți vedea că o să joace bine. Coman a dat golul și atât a făcut. A dat un gol, pleașcă în gura porții, s-a întâlnit cu mingea, în rest… Nu știu ori nu e înțeles de jucători, ori nu îl înțeleg coechipierii. E ceva.

Se pierde în propria valoare. Are un pic de valoare pe care nu poate să o exteriorizeze. Ori nu are moral de competiție mare, ori nervii lui nu țin la tăvăleală. E problemă psihică, nu fizică. Stă bine cu pregătirea”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Ce a spus Dumitru Dragmir despre Vlad Chiricheș

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a criticat și pe Vlad Chiricheș, care a ieșit accidentat în meciul cu UTA, în minutul 74. Fundașul a fost repatriat în această vară de FCSB de la Cremonese și are un salariu de 400.000 de euro pe an, plus bonusuri de performanță. Inițial a cerut 500.000 de euro pe an pentru a semna cu FCSB, dar Gigi Becali l-a convins să accepte cu 100.000 de euro mai puțin.

”Până nu-l scoate pe Chiricheș de la fund, o să piardă la meciuri… Ori îl împing un pic în față și atunci e altceva. Numai accidentat e de vreo cinci ani. Eu l-am ajutat să ia buni pe el, l-am lăudat când trebuie. Probleme e că acum e ros de rugină”, a  adăugat ”Corleone”.

FCSB este în pericol să piardă fotoliul de lider. Echipa lui Gigi Becali are 15 puncte, cu unul mai puțin decât viitoarea adversara, Universitatea Craiova. Derby-ul de pe Ghencea e programat sâmbătă, 2 septembrie de la ora 21:45.