Chinul trăit de Ianis Hagi cât a avut covid-19. Ce a fost cel mai greu de suportat

Chinul trăit de Ianis Hagi cât a avut covid-19. Ce a fost cel mai greu de suportat
Chinul trăit de Ianis Hagi cât a avut covid-19.

Ianis Hagi s-a vindecat de coronavirus și a revenit la Rangers. Acesta le-a mulțumit colegilor săi de echipă Rangers pentru că au contribuit la menținerea moralului în perioada dificilă pe care a petrecut-o în carantină după ce a dat pozitiv la Covid-19.

Chinul trăit de Ianis Hagi cât a avut covid-19

Miercuri, Hagi a făcut prima apariție pentru clubul Ibrox în aproape o lună, atunci când a intrat în sferturile de finală ale Premier Sports Cup împotriva lui Livingston.

Tânărul de 22 de ani a mărturisit că timpul petrecut în auto-izolare a fost dificil pentru el și și-a exprimat aprecierea colegilor săi de la Rangers pentru sprijinul lor.

„Am fost fericit că m-am întors pe teren”, a spus el. „Au fost două săptămâni care mi-au fost foarte grele din punct de vedere mental, să fiu departe de fotbal, departe de antrenament, departe de jocuri, de fani.

„Dar sprijinul pe care l-am primit a fost incredibil. Cred că asta m-a ținut să trec prin carantină și prin acele momente grele din punct de vedere mental. Sunt foarte fericit că mă întorc aici cu toată lumea și mai ales cu fanii, pentru că asta mi-a lipsit cel mai mult. ”,  a declarat Ianis Hagi, potrivit Glasgow Times.

Ianis Hagi, care a intrat în locul lui Scott Wright în meciul împotriva lui Livingston, așteaptă cu nerăbdare întâlnirea la Premiership cu Dundee la Dens. Fostul atacant al Fiorentina și Genk este încrezător că poate continua să ofere echipei lui Steven Gerrard ingeniozitatea de care are nevoie.

Ianis Hagi a revenit spectaculos pe teren

Ianis Hagi a ajutat-o pe Rangers să câștige Premiership-ul pentru prima dată în ultimii 10 ani în sezonul trecut.

„Putem câștiga un trofeu atât de devreme în sezon și asta ne-ar da un impuls foarte bun”, a spus el. „Știind ce s-a întâmplat în sezonul trecut în această competiție (Rangers a pierdut în fața lui St Mirren în sfertul de finală), avem ceva de demonstrat.

Mă bucur că suntem în semifinală și mă bucur că mă duc la Hampden pentru prima dată. Aștept cu nerăbdare și asta. Este vorba despre încercarea de a câștiga jocuri și încercarea de a câștiga trofeul. ”, a spus Ianis Hagi, potrivit sursei citate.

Mai mult, Ianis Hagi (22 de ani) a revenit spectaculos pe teren după ce s-a vindecat de COVID-19 și este pe punctul de a bifa transferul carierei. Astfel, prestațiile sale par să-l fi impresionat pe Jose Mourinho, care este gata să le facă o ofertă colosală celor de la Rangers, pentru a-l transfera pe Ianis Hagi la AS Roma.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI