”China a răspândit COVID-19 cu bună știință!” Un dezertor rupe tăcerea despre pandemie, abia acum

”China a răspândit COVID-19 cu bună știință!” Un dezertor rupe tăcerea despre pandemie, abia acum
Cine face declaratiile

Un dezertor spune că o țară a răspândit în mod deliberat covid la un turneu militar cu două luni înainte ca restul lumii să știe despre virusul mortal.

Un dezertor spune că virusul a fost transmis cu bună știință

Wei Jingsheng, fost membru al fostului partid comunist chinez, a declarat că Jocurile Militare Mondiale din octombrie 2019 ar fi putut acționa ca primul eveniment de supra-răspândire a virusului.

Turneul internațional pentru sportivii militari a avut loc la Wuhan – originea pandemiei Covid-19 – cu două luni înainte ca China să notifice Organizația Mondială a Sănătății despre primele sale cazuri.

Jingsheng a susținut că nu întâmplător, unii dintre cei 9.000 de sportivi internaționali care s-au adunat la eveniment s-ar fi îmbolnăvit de o boală misterioasă.

„Am crezut că guvernul chinez va profita de această ocazie pentru a răspândi virusul în timpul Jocurilor Militare, deoarece mulți străini vor apărea acolo”, a declarat el pentru noul documentar Sky News numit What Really Happened in Wuhan.

El a susținut că a auzit de guvernul chinez care a efectuat un „exercițiu neobișnuit” în timpul jocurilor.

„Știam despre posibilitatea ca guvernul chinez să folosească câteva arme ciudate, inclusiv arme biologice, pentru că știam că fac astfel de experimente”, a spus el.

Afirmațiile dezertorului, susținute de un fost consilier

Afirmațiile sale au fost susținute de fostul consilier principal din China al Departamentului de Stat al SUA, Miles Yu.

El a spus că sportivii francezi, germani și americani au fost printre cei care s-au îmbolnăvit la turneu cu simptome asemănătoare covid-19, dar nu au fost niciodată testați pentru virus.

„Vedem unele indicații în propriile noastre date că a existat Covid circulând în Statele Unite încă de la începutul lunii decembrie, posibil mai devreme de asta”, a spus David Asher, fostul anchetator al Departamentului de Stat al SUA Covid-19.

Jingsheng susține, de asemenea, că a fost îngrijorat cu privire la situația care se desfășoară către personalități de rang înalt din cadrul administrației Trump în noiembrie 2019, dar a fost ignorat, scrie DailyMail.

Militantul, care a fost în închisoare pentru „activități contrarevoluționare”, a declarat că a încercat să alerteze oamenii despre asta în timp se vorbea despre un „nou virus SARS” pe WeChat și pe alte platforme chineze de socializare.

„Am simțit că nu sunt la fel de preocupați ca mine, așa că am încercat din răsputeri să ofer mai multe detalii și informații”, a spus el.

„Este posibil să nu creadă că un guvern al unei țări ar face așa ceva (să acopere un virus), așa că m-am tot repetat încercândsă-i conving.”

Regimul chinez a încercat să îi închidă pe toți cei care au dezertat

Regimul autoritar al lui Xi Jinping a încercat cu disperare să închidă denunțătorii și să reducă la tăcere orice discuție despre virus în primele etape ale focarului de la Wuhan – chiar și atunci când un număr nespus de cadavre au început să umple spitalele orașului.

Orice referință făcută în rețelele sociale despre un nou virus sau „focar” SARS a fost cenzurată și a fost un act de curaj că personalul medical a încercat să vorbească și să avertizeze lumea că a fost reținut și obligat să semneze mărturii false.

Domnul Jingsheng, care a fost exilat în SUA cu ani mai devreme, a declarat că este conștient de ceea ce se întâmplă prin intermediul persoanelor din interiorul Partidului Comunist de la Beijing care și-au împărtășit temerile cu privire la situație și au descris acoperirea guvernului central.

Dar, în ciuda crizei iminente de sănătate destinate să devasteze SUA și restul globului, mesajul său nu a fost luat în serios, susține el.

Dezertorul chinez nu a dezvăluit cu ce lideri politici a vorbit, dar a insistat că sunt persoane de rang înalt al guvernului și că spusele lui au ajuns la urechile președintelui de atunci Donald Trump.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI