Cheloo, atac dur la Raed Arafat: ”Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe!”

Cheloo, atac dur la Raed Arafat: ”Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe!”
Cheloo, atac la adresa lui Raed Arafat

Cheloo vine în prim-plan cu un mesaj extrem de dur la adesa lui Raed Arafat. Cunoscutul jurat de la emisiunea iUmor face parte din categoria oamenilor care nu cred în virusul care încă face nenumărate victime la nivel mondial.

Cheloo, atac la adresa lui Arafat

Cheloo a transmis un mesaj puternic pentru românii care au credința că virusul nu există și că este o manipulare în masă la nivel mondial. Acesta a scos la înaintare hashtag-ul #refuzdebotniță, sugerând că nu este de acord cu măsurile impuse de autorități și cu panica indusă de oficiali în contextul pandemic. „Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe”, scrie acesta. Cântărețul susține că „botnița” secretarului de stat îl insultă și că în România este o bătaie de joc în ceea ce privește acționarea în timpul crizei sanitare.

De asemenea, artistul a dezvăluit că acum este momentul în care oamenii se pot aduna să sfideze un sistem „pervers”, prin refuzul de consum. „P.s. O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele. Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie”, a încheiat solistul mesajul său.

„Arafat induce panică în rândurile populației”

„În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe.#refuzdebotnita! Botnița lui Lady Arafat mă insultă! Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil. #refuzdebotnita Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă , pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale. Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza și alte alimente de bază din magazine. O să cumpăr, ce nu reusesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-și vândă produsele in supermarket sau piata”
Chello

Urmăriți Playtech.ro și pe