Chefi la cuțite va avea un frate mai mic. Vești bune pentru fanii emisiunii de la Antena 1

Chefi la cuțite va avea un frate mai mic. Vești bune pentru fanii emisiunii de la Antena 1
Chefi la cutite va avea un frate mai mic

Sunt vești bune pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1. Roxana Blenche, fosta concurentă a emisiunii, revine într-o nouă emisiune, denumită Hello Chef.

Chefi la cuțite va avea un frate mai mic

Acest nou format o să aducă în bucătărie, în fiecare săptămână, un chef, un medic cardiolog pasionat de nutriție, precum și o vedetă. Acest nou cooking show va debuta duminică, 16 mai, fiind difuzată de la ora 13: 15, tot pe Antena 1.

Roxana Blenche, fosta concurentă de la Chefi la cuțite a spus că este bucuroasă să facă parte din acest nou proiect.

„Propunerea de a face parte din acest proiect a venit pentru mine ca o mare supriză şi o mare bucurie. Îmi place enorm de mult să gătesc şi mă bucur că pot să le arăt oamenilor în continuare tot felul de reţete şi de variante pe care să le pregătească şi ei, mai apoi. Mă bucur, de asemenea, că toată munca mea de la Chefi la cuţite a însemnat ceva pentru oamenii de acasă, pentru comunitatea mea, iar acest nou proiect, Hello Chef, vine ca o confirmare a acestui lucru. Ne vedem în fiecare duminică, de la ora 13:15, la Antena 1, cu invitaţi surpriză şi reţete delicioase”, a declarat Roxana Blenche.

Și dr. Cezar s-a exprimat în ce privește noua emisiune, Hello Chef, și despre rolul pe care îl va avea în cadrul cooking show-ului.

„De la această emisiune lumea să se aştepte la lucruri neaşteptate şi să vadă un alt fel de cooking show, ce va aduce inclusiv informaţii ştiinţifice, pe înţelesul tuturor. Vom vorbi despre riscurile şi beneficiile cafelei, despre grăsimile bune şi cele mai puţin bune, dar şi cum pot fi tratate despresia sau anxietatea cu ajutorul alimentaţiei. Ii invităm pe telespectatori să ne urmărească în fiecare duminică, de la ora 13:15, la Antena 1 şi să afle lucruri pe care nu le ştiau, dar pe care le pot pune în practică imediat, pentru a vedea rezultate în starea lor de sănătate!”, a declarat dr. Cezar.

Ce vedete vin la Hello Chef

De asemenea, dintre vedetele care vor fi prezente la Hello Chef se numără:

Cosmin Natanticu, Dorian Popa, Ramona Olaru, Cătălin Rizea, Răzvan Fodor, Răzvan Babană, Romică Ţociu şi dr. Mihail Pautov.

Amintim că Roxana Blenche a participat la Chefi la cuțite și a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu. La vremea aceea, ea lucra într-un restaurant din Capitală, iar preparatul ei nu a înșelat așteptările juraților. Tânăra avea să le spună celor trei șefi că nu este la prima participare la un concurs, deși această competiție i-a dat cele mai mari emoții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI