Chef Florin Dumitrescu a dat din culise la Chefi la Cuțite! Ce nu se vede niciodată la TV
Emisiunea Chefi la Cuțite este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Concurenții, felurile de mâncare dar și atmosfera creată de cei trei chefi reușesc să-i atragă pe telespectatori. Timpul este una dintre cele mai mari provocări pentru concurenți, care ajung să se certe. Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit de ce ajung jurații să se înfurie în timp ce se luptă pentru amulete. De asemena, juratul a oferit și mai multe detalii din spatele culiselor emisiunii.
Ce se întâmplă în culisele emisiunii Chefi la Cuțite?
Una dintre sarcinile juraților este să guste preparatele concurenților. Acest lucru nu este unul tocmai ușor. Din acest motiv, Chef Florin Dumitrescu preferă să nu mănânce acasa și nici în pauzele de masă.
“În perioada filmărilor, nu. În perioada filmărilor, de regulă, nu mănânc nici în pauza de masă, nu mănânc nimic, doar ce degust acolo. Într-adevăr, dacă mi se face foarte foame, poate mănânc ceva, dar, de regulă, nu mai mănânc.”, a declarat juratul pentru Ego.ro
O altă întrebare care stă pe buzele fanilor acestui show este dacă Chef Florin Dumitrescu obișnuiește să gătească și acasă. Acesta a declarat că gătitul îi face plăcere. Iar, indiferent de ce oră este acesta le prepară fetelor felul dorit. Juratul este împreună cu Cristina Sima și au două fetițe minunate, Ava și Mi.
“De regulă gătesc. Chiar gătesc. Dacă fetele zic că vor paste sau dacă zic că vor ceva ce știu că se face repede, de ce la emisiune stau la amulete, gătesc o oră, fac multe feluri și acasă să nu o fac? Gătesc, dacă mi se cere, chiar gătesc cu plăcere.”
”Respectăm atât de tare bucătăria încât nu acceptăm scurtături”
Însă, din cauza presiunii și a probelor dificile, jurații ajung să se certe. De-a lungul show-ului aceștia au fost văzuți în diferite ipostaze. Aceștia s-au lovit și au ajuns să arunce cu lucruri prin bucătărie. Mai mult, acesta susține că timpul este una dintre cele mai mari provocări, mai ales în contextul în care nu toți acceptă scurtături, respectând enorm bucătăria.
“E lupta contra cronometru care te împinge să faci anumite chestii. În mod normal, respectăm atât de tare bucătăria încât nu acceptăm scurtături. În momentul în care trebuie să gătești într-o singură oră, fie că gătești la o amuletă sau la un battle, trebuie să gătești diferit, trebuie să furi bucătărie, trebuie să ai destul de multă experiență încât să poți să faci niște greșeli acceptate ca fiind premise.”