Celebra cântăreață și actriţa Olivia Newton John a murit la vârsta de 73 de ani. Lumea artistică e în doliu

Celebra cântăreață și actriţa Olivia Newton John a murit la vârsta de 73 de ani. Lumea artistică e în doliu
Olivia Newton John, idolul unei generații, în filmul „Grease”

Cântăreața și actrița Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani, a anunțat luni pagina sa oficială de Facebook. A fost cunoscută pentru rolul din filmul „Grease”. Vedeta a avut mai multe cântece de succes de-a lungul carierei sale. Soțul ei, John Easterling, a precizat în postare că aceasta s-a stins în pace la ferma sa din sudul Californiei. Olivia Newton John a fost înconjurată de familie și prieteni.

Idolul unei genreații, în filmul „Grease”

Chimia dintre Olivia Newton-John și John Travolta în filmul de succes „Grease” a fost electrizantă,. Mulți și-au pus întrebarea dacă cei doi s-au întâlnit cu adevărat în viața reală? Vedetele povestesc ce s-a întâmplat cu adevărat atunci când camerele de filmat s-au oprit.

Povestea de dragoste dintre Olivia Newton-John și John Travolta din filmul „Grease”, care a avut succes de box office în 1978, a ținut publicul captivat timp de peste 40 de ani. Coloana sonoră fusese compusă din hituri originale ale trupei Bee Gees.

Povestea a doi liceeni care se îndrăgostesc în ciuda tuturor obstacolelor a devenit unul dintre cele mai de succes filme din toate timpurile. Filmul avea să înregistreze o sumă incredibilă de 396 de milioane de dolari la nivel mondial. Cele două vedete principale ale filmului nu numai că au continuat să aibă cariere de succes, dar au păstrat și o prietenie de peste patru decenii.

Cei doi s-au întâlnit în viața reală?

În ciuda numeroaselor zvonuri care susțin contrariul, nu a existat nicio poveste de dragoste între cele două vedete. Vedeta a dezvăluit de ce nu s-a putut întâlni cu John Travolta în timpul filmărilor.

În același timp a vorbit și ce a ajutat la chimia de pe ecran. Olivia avea 28 de ani, iar John avea 23 de ani când au filmat „Grease”, iar cei doi au fost la limita superstarului în timpul filmărilor.

„Amândoi eram cu alte persoane când filmam și cred, cu tot respectul, că nu s-a întâmplat. Cred că a fost bine, pentru că eu cred că a menținut tensiunea și chimia acolo.

Ar fi putut fi un adevărat dezastru dacă am fi decis să ne întâlnim sau dacă ne-am fi certat sau ceva de genul acesta.

Așa că eu cred că a fost la fel de bine că nu s-a întâmplat. Dar suntem în continuare prieteni grozavi.”, declara anul trecut Olivia Newton-John.

Olivia Newton John a murit la vârsta de 73 de ani

Cu o carieră fulminantă, ca urmare a acestui rol, devenind și un idol pentru multe generații, Olivia Newton John a avut o viață plină de succes. Din păcate, vestea morții celebrei actrițe a înghețat Hollywood-ul.

Vedeta a murit la vârsta de 73 de ani, conform anunțului făcut de soțul acesteia, John Easterling. Acesta a mai scris pe Facebook că vedeta era înconjurată de familie.

„Dame Olivia Newton-John s-a stins din viață liniștită în această dimineață la ferma sa din sudul Californiei, înconjurată de familie și prieteni. Rugăm pe toată lumea să respecte intimitatea familiei în aceste momente foarte dificile.

Olivia a fost un simbol al triumfurilor și al speranței timp de peste 30 de ani, împărtășind călătoria ei cu cancerul la sân. Inspirația ei vindecătoare și experiența ei de pionierat cu medicina vegetală continuă cu Olivia Newton-John Foundation Fund, dedicată cercetării medicinei vegetale și a cancerului.

În loc de flori, familia solicită ca orice donație să fie făcută în memoria ei către Olivia Newton-John Foundation Fund. Olivia este lăsată în urmă de soțul ei, John Easterling; fiica Chloe Lattanzi; sora Sarah Newton-John; fratele Toby Newton-John; nepoții Tottie, Fiona și Brett Goldsmith; Emerson, Charlie, Zac, Jeremy, Randall și Pierz Newton-John; Jude Newton-Stock, Layla Lee; Kira și Tasha Edelstein; Brin și Valerie Hall.”, se arată în comunicatul preluat de The Mirror.