Cele trei zodii care vor avea noroc triplu din octombrie până la finalul anului 2023. Au noroc în carieră, dragoste și la bani

de: Andrei Simion
01 10. 2023

Cu Luna în Gemeni, putem merge în ambele sensuri în această lună, dar pentru trei semne zodiacale accentul se pune mai mult pe ideea că vor avea noroc din octombrie până la finalul anului 2023. Astrele ne vorbesc, așadar, despre cele trei zodii care vor avea noroc triplu, dar și că au noroc în carieră, dragoste și la bani. Citește mai departe, poate zodia ta este cea norocoasă.

A început luna octombrie, una norocoasă pentru trei zodii

Pentru cele trei zodii este momentul în care vor avea noroc triplu. Iar asta se va întâmpla din octombrie și până la finalul anului 2023.

Citește-ți: Horoscop 1 octombrie 2023. Zodia care începe luna cu dreptul

Iar pentru aceia dintre noi care nu sunt în relații romantice, luna aceasta introduce ideea că nu numai că se poate întâmpla pentru noi, dar s-ar putea întâmpla chiar începând de astăzi.

Cu alte cuvinte, nu îți pierd speranța, ai putea întâlni acea persoană specială în această lună, în timpul trigonului Soare-Lună.

Care sunt cele trei zodii care vor avea noroc triplu

Nu ar fi prima dată când aflăm de una sau mai multe zodii ce au noroc într-o anume perioadă din an.

Dar cele trei zodii care vor avea noroc triplu, se pare că vor beneficia de noroc până la finalul acestui an din care mai sunt exact trei luni. Iată care sunt cele trei zodii care vor avea noroc triplu:

Gemenii nu au cum să dea greș până la finalul anului

Gemeni, ai decis că cea mai bună cale de urmat este cea a pozitivității și, având în vedere că fluctuați emoțional foarte, foarte des. În această lună, în timpul tranzitului Soarelui în trigon cu Luna, ai făcut alegerea corectă, Gemeni.

Cine te-ar putea învinovăți că ești negativist, deoarece este o lume complicată în care trăim acum, dar să alegi calea cea mai bună de dragul sănătății și al vieții tale amoroase este o decizie excelentă.

Descoperă: Zodiile care pot câștiga la Loto în scurt timp. Se vor umple de bani, ce spun astrele

Începând din octombrie, și până la finalul acestui an, te vei simți bine în pielea ta pe tot parcursul acestei zile. Oamenii din viața ta vor observa că ești practic strălucitor.

Vei fi foarte prietenos și cald cu toți cei din viața ta, în special cu minunatul tău partener romantic. Așteaptă-te la rezultate excelente dacă faci ceea ce trebuie; vei observa că nu ai cum să dai greș.

Leii sunt norocoși și fermecători în luna octombrie

Din lista cu cele trei zodii care vor avea noroc triplu, face parte și Leu. Până acum, ultimele luni au fost foarte bune, și trebuie să continui așa, dragă nativule din Leu.

Cu toate acestea, luna aceasta te face să conștientizezi cu adevărat cât de minunat pare să meargă totul, și asta pentru că ori de câte ori există un tranzit precum Soare trigon Lună, Leul beneficiază enorm de el.

Așadar, așteaptă-te să fii atât sufletul petrecerii, cât și cel care dă petrecerea, deoarece dorința ta de activitate socială va fi la cote maxime, până la sfârșitul anului. Vei face tot ce faci cu un partener la braț.

Această persoană te iubește cu adevărat și crede în tine, iar acest lucru îți aduce și sentimente de recunoștință. Te simți norocos și fermecător în luna octombrie. Ești carismatic și atrăgător pentru mulți oameni, dar ai ochi doar pentru acea persoană specială din viața ta.

Vărsătorii se află la locul potrivit

Dragă Vărsătorule, simți în sfârșit că te afli la locul potrivit la momentul potrivit în ceea ce privește viața amoroasă. S-ar putea să nu ai un partener în acest moment, dar ești destul de sigur că persoana cu care fie te-ai întâlnit, fie ai pus ochii, se va transforma în acel partener.

Vezi care sunt: Zodiile care sunt protejate de o aură divină. Nativii din horoscop care sunt protejați și binecuvântați

Până la finalul anului așteaptă-te să se întâmple multe lucruri în viața ta, pe plan sentimental, și toate acestea sunt puternic susținute de tranzitul Soarelui în trigon cu Luna din această lună.

Vei descoperi că poți pune în cuvinte idei și concepte pe care până mai ieri te simțeai prea timid sau inhibat să ți le asumi. Și încă ceva, știm ca nu îți place minciuna, așa că evită genul acesta de persoane.