Cele mai toxice cupluri din zodiac. Nu se vor potrivi niciodată, mai rău de atât nu poate fi

Cele mai toxice cupluri din zodiac. Nu se vor potrivi niciodată, mai rău de atât nu poate fi
Cele mai toxice cupluri din horoscop. Nu se potrivesc deloc în iubire.

Care sunt cele mai toxice cupluri din zodiac? Cele două semne nu trebuie deloc să își facă o casă împreună. Acestea pot fi doar prietene, dar nu și iubiți. Ei nu funcționează deloc împreună și mai mult își fac rău cu energiile lor.

Horoscop 2022: cele mai toxice cupluri din zodiac

Taur și Scorpion – Sunt oameni care creează împreună dependență. Sunt foarte senzuali și sexuali și pasiunea lor este incredibilă, dar riscă să fie doar atât. Se șterg în timp și etapele relației lor se șterg cu vântul. Pot să trăiască foarte intens, iar într-o zi să nu se mai simtă interesați unul de celălalt. Gelozia există de ambele părți, dar Scorpionul are nevoia să se răzbune. Taurul vrea să simtă că se face dreptate. Lucrurile aceastea generează disconfort.

Sunt la extreme deseori, lucru care îi poate face să se dorească mai puțin. De asemenea, pasiunea dintre ei este uriașă la început, dar ei nu au găsit rețeta pentru a o ține veșnică. Se simt bine unul cu celălalt, dar nu ajung în punctul în care să-și dorească să comunice atât de bine și să își cunoască sufletul cu adevărat. Stau perfect în intimitate, iar în același timp parcă le e frică de tot ce se întâmplă cu ei și de schimbările produse.

Berbec și Fecioară – Două semne complet opuse care tocmai din acest punct de vedere se atrag reciproc. Au încredere și admirație, iar Berbecul crede că Fecioara este absolut genială. Sincopa vine în cazul în care tocmai el o pune pe un loc foarte înalt și simte că nu-și mai vede viața fără el. De asemenea, se vede inferior, lucru care dăunează foarte mult relației. Sunt perfecți ca prieteni, însă ca un cuplu nu vor funcționa niciodată împreună.

Adoră distracțiile și iubesc să danseze, dar mai ales să fie împreună sufletul petrecerii. Ei sunt fantastici unul pentru celălalt atunci când nu sunt într-o poveste de iubire, pentru că iubirea îi face să se schimbe extrem de tare. Nu mai adoră aventura și nu mai știu cum să trăiască viața fără persoana cealaltă.

Ajung într-un punct în care nu concep să mai cunoască pe altcineva și să mai simtă alți fiori pentru că au impresia că nu vor mai ajunge într-un alt punct pe partea sentimentală. Nu reușesc să ajungă la un numitor comun și nici nu se sincronizează la momentele oportune în care este mare nevoie de acest lucru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI