23 iul. 2021 | 15:44

Cele mai puternice zodii de femei. Nimic nu le poate doborî în viaţă

Horoscop
Cele mai puternice zodii de femei. Nimic nu le poate doborî în viaţă
Cele mai puternice zodii de femei.

Care sunt cele mai puternice femei din zodiac. Acestea dau dovadă de multă ambiție și determinare și sunt pregătite pentru orice situație.

Cele mai puternice zodii de femei

Este vorba despre trei zodii care reușesc să se facă remarcate prin diferite abilități. Ele știu ce își doresc de la viață și se dedică în totalitate scopurilor lor.

Femeia Rac

Femeia născută în zodia Racului este guvernată de Lună. Deși aparent este emotivă, tocmai asta îi conferă puterea de care are nevoie ca să facă față oricărei situații.

Femeia Rac este o persoană altruistă și știe că la finalul oricărei zile o să se termine totul cu bine. Ea manifestă înțelegere față de cei care greșesc, este receptivă și crede în puterea binelui. Femeia Rac mai are și o intuiție impresionantă.

Femeia Rac are în jurul ei oameni care îi aduc plus valoare și evită să acorde importanță sentimentelor negative.

Femeia Scorpion

Femeia Scorpion este adesea admirată pentru misterul ei, dar ea are și un tumult intrinsec. Atunci când suferă, femeia Scprpion preferă să ascundă asta și să își rezolve de una singură problemele. Se descurcă perfect și nu îi place să își plângă de milă atunci când ceva nu merge cum trebuie.

Femeia Scorpion este și un excelent sfătuitor, iar asta datorită multitudinii de lucruri pe care le realizează. Marte este planeta ei guvernantă, semn al puterii și războiului, iar asta înseamnă că o astfel de femeie știe să treacă cu bine peste orice.

Femeia Săgetător

Femeia Săgetător este adesea asociată cu dreptatea și justiția, tocmai datprită forței de a lua decizii. Este foarte muncitoare și își stabilește întotdeuna țeluri pe care să le atingă cu ușurință.

Pentru ea nimic nu este imposibil, iar atunci când își dorește ceva cu ardoare face tot posibilul ca să obțină. Femeia Săgetător este guvernată de Jupiter, bucurându-se de o legătură extrem de strânsă cu latura spiritualității.

Femeia Săgetător are un spirit și îi place să se afle în controlul lucrurilor pe care le face. Face lucrurile până la capăt și nu începe un alt proiect până nu îl finalizează pe cel început.

Când vine vorba de dragoste, Femeia Săgetător este extrem de pasională, dar are nevoie de un bărbat puternic alături de ea. Bărbații sunt complet fascinați de latura sa plină de energie și libertate, și o admiră de multe ori în secret, înainte să aibă curajul să o abordeze sau să își mărturisească sentimentele.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Capital.ro
Ea este femeia de 60 de ani, care a câștigat Miss Universe Buenos Aires. A spulberat toate stereotipurile şi a cucerit inimile tuturor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro