26 sept. 2020 | 21:17

Cele mai penibile momente ale Gabrielei Firea. S-a făcut de râs în toată România cu ideile astea stupide

Știri generale
Cele mai penibile momente ale Gabrielei Firea. S-a făcut de râs în toată România cu ideile astea stupide
Cele mai penibile momente ale Gabrielei Firea. S-a făcut de râs în toată România cu ideile astea stupide

Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei, ai crede că știe ce face, mai ales în public. Culmea este că, de-a lungul timpului, a avut greșeli grave. Atât în exprimare, cât și în raport cu oficialități și situații, după cum ne informează site-ul Impact.ro.

Cele mai penibile momente ale Gabrielei Firea, primar al Capitalei

Dacă ar fi să cuantificăm gafele, greșelile și perlele doamnei Firea, nu ne-ar ajunge un singur articol. Dar, în cele ce urmează, vom încerca să vă reîmprospătăm memoria doar cu cele mai importante. Așa că am alcătuit un top al gafelor și momentelor penibile oferite de actualul primar al Capitalei în toți acești ani.

Locul 8 – Cadoul primarului din Madrid

Învitată, în calitate de primar al Capitalei, de omologul spaniol, Firea a decis să-i facă un cadou, așa cum se cuvine. Numai că penibilul situației a fost atunci când s-a ajuns la despachetarea cadoului. Cadoul, fiind de fapt o vază, era împachetat în multe hârtii. Cutia în care se afla vaza era una murdară, lipită cu scoci, de parcă fusese cumpărată atunci de la un iarmaroc din Ferentari. Un alt moment penibil al acestei întâlniri a fost delegația de 21 de persoane, lucru care a surprins într-un mode neplacut oficialitățile spaniole.

Locul 7 – ”În calitate de primar general al României”

În topul nostru al momentelor penibile se numără prezența edilului Capitalei  la conferința internațională “Conecting Through Innovation”. Gabriela Firea trebuia să țină discursul inaugural al acestei conferințe, la care erau invitați oameni importanți. Nu știm cine i-a scris discursul, sau dacă l-a citit înainte. Cert este că a făcut și de-această dată o gafă monumentală, după cum urmează:

În calitate de primar general al României, le transmit și eu invitaților noștri speciali un bun venit la București, un bun venit în România, o capitală pe care ne-o dorim cu toții să devină un model de conectivitate, un model de susținere a afacerilor, un model de siguranță a cetățenilor și a turiștilor și ceea ce cred că am dovedit, un model de bune practici europene și naționale, de asemenea și un oraș al oamenilor calzi, primitori, dornici întotdeauna să fie prietenoși și să lege noi legături și noi prietenii”, a declarat aceasta.

Cele mai penibile momente ale Gabrielei Firea. S-a făcut de râs în toată România cu ideile astea stupide

Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei, a avut multe gafe de-a lungul timpului

Locul 6 – Gafa de Ziua Drapelului a actualului primar al Capitalei

În fiecare an România sărbătorește Ziua Drapelului. Românii, mai ales după 1990, au reținut că imnul de stat este ”Deșteaptă-te Române”, numai Gabriela Firea se pare că nu știa. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Capitalei făcea un îndemn către bucureșteni să respecte culorile drapelului și, ca să pară inteligentă a scris și versurile imnului. Problema fost că versurile scrise de domnia sa erau de la imnul vechi, de pe vremea comunismului. Postarea a fost taxată dur de internauți, ulterior fiind ștearsă cu totul.

Locul 5 – Iohannis nu poate fi președinte pentru că nu are copii

La alegerile prezidențiale, actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a comis-o din nou, neștiind că nu există nicio regulă a candidaților la președenție, cum că ar trebui să aibă copii ca să poată candida. Din punctul acesteia de vedere Klaus Iohannis nu avea niciun drept să candideze pentru că…nu avea copii. “În toate statele civilizate, cei care doresc să ajungă președinți provin din familii complete, sunt căsătoriți, au copii, au nepoți, au trecut prin toate etapele vieții.”,  declara Firea la vremea respectivă.

Locul 4 – Cornel Dinu făcut stelist

Printre multele atribuții ale primarului este și acela de a premia, fie chiar și simbolic, sportivii activi sau retrași cu performanțe importante. Printre cei premiați de Firea a fost și celebrul Cornel Dinu. Și de data asta ne întrebăm cine i-a fost consilier în a scrie propunerea de acordare a titlului de Cetățean de onoare al municipiului București. În propunerea scrisă și dată către Consiliul Genral al PMB, era scris că acesta a fost antrenor la Steaua. Penibilul a fost taxat imediat de membrii Consiliului General al PMB.

Locul 3 – Huiduită pe Arena Națională

De data asta penibilul nu a constat în ceva ce ar fi spus, ci în modul cum a fost primită și ce s-a întâmplat după. Momentul este cel de premiere al Simonei Halep, după câștigarea turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Atunci actualul primar al Capitalei trebuia să-i înmâneze cheia orașului și să țină un discurs. Din păcate nu a fost posibil având în vedere că peste 30.000 de oameni au huiduit-o, în cele din urmă Gabriela Firea fiind nevoită să plece, tot în huiduieli.

Locul 2 – În ritmuri de manele

Este cunoscut faptul că actualul primar al Capitalei, nu are veleități artistice, dar și-a zis că de ce să nu mai încerce odată. Momentul penibil despre care vorbim s-a întâmplat în 2012. Atunci, alături de soț, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, au decis să înregistreze o melodie. Gabriela Firea a decis să-i facă o declarație de dragoste publică și au cântat amândoi ”Vagabondul vieții mele”. Numai că, nefiind cu ureche muzicală, a cam dat-o-n manele..după cum urmează:

 

Locul 1 – Interviul cu Mihai Gâdea al actualului primar al Capitalei

Cei care sunt în media știu că, uneori, anumite lucruri trebuie să pară inopinante. Cu alte cuvinte să se dea senzația că nu este nimic pregătit înainte. Zis și făcut. Mihai Gâdea, fostul coleg al actualului primar al Capitalei, a decis să o surprindă pe Gabriela Firea cu un interviu luat direct din biroul acesteia. Problema e că moderatorul spunea că aceasta nu știe nimic și că o va lua prin surprindere. Numai că, ce să vezi, surpriza nu era surpriză, mai ales că s-a văzut pe camera de luat vederi lavaliera doamnei Firea. Așa surpriză mai da!

.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro