Cele mai iubitoare 4 zodii din horoscop. Cum îți arată că țin la tine

Cele mai iubitoare 4 zodii din horoscop. Cum îți arată că țin la tine

Fiecare semn zodiacal are propriul mod de a-și exprima afecțiunea față de partener. În timp ce unii preferă mesajele, vorbele sau cadourile, alții recurg la mângâieri și gesturi mai tandre. Află în continure care sunt cei mai iubitori nativi din horoscop potrivit astrologilor, dar și felul în care își arată aceștia atașamentul.

Cele mai iubitoare 4 zodii din horoscop

Horoscopul ne dezvăluie cum își arată nativii afecțiunea, cât sunt de atașați de partenerii lor, dar și cât sunt de iubitori și generoși cu sentimentele lor. Află în continuare care sunt cele mai afectuase zodii și modul în care se manifestă atunci când iubesc.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni se numără printre cei mai deschiși și afectuoși din zodiac, însă asta doar atunci când iubesc. Ei îți vor arăta prin absolut tot ce fac cât de puternice sunt sentimentele lor față de tine. Îți vor trimite mesaje, te vor suna și te vor căuta constant, pregătindu-ți mici surprize și lăudându-se cu tine la toți prietenii lor.

Gemenii adoră să iasă în lume în compania persoanei iubite și să le demonstreze tuturor ce relație pasională au. Pentru ei e ceva absolut normal să te țină în brațe la o petrecere sau să te ia de mână pe stradă. De asemenea, Gemenii au obiceiul de a vorbi tot timpul despre relația lor de cuplu.

Taur 

Taurul este descris adesea ca fiind cel mai senzual nativ din zodiac. „Îi place să ofere şi să primească afecţiune şi să se conecteze prin cele cinci simţuri, în special atingerea“, spune astrologul Juliana McCarthy. Prin urmare, dacă îți dorești un partener care să te aștepte acasă cu lumânări în dormitor, petale de trandafir pe pat și două pahare de șampanie, alege un Taur.

Acest semn zodiacal mai este recunoscut și pentru viața sexuală picantă: Vor explora corpul partenerului lor şi vor face cunoştinţă cu fiecare parte tangibilă, încet şi cu atenţie. Acesta este limbajul iubirii Taurului – atingere“, mai spune McCarthy, citat de bustle.com.

Citește și: Cele mai inimoase zodii din horoscop. Sunt la fel de bune ca pâinea caldă!

Cum îți arată nativii că țin la tine

Peștii

Dacă în viața voastră a intrat recent un astfel de nativ, trebuie să știți că Peștii au o imensă compasiune față de cei din jurul lor. „Peştii sunt semnul cu cel mai crescut nivel de compasiune, empatizând şi înţelegând complet celelalte semne şi adaptându-se oricărei personalităţi“, spune astrologul, potrivit sursei citate.

Totuși, când vine vorba de iubire, și în cazul lor totul se reduce la reciprocitate: „Dacă le oferiţi afecţiune, ei vă vor răspunde în acelaşi fel“, a adăugat McCarthy.

Balanță

O Balanță își dă seama extrem de repede dacă ești sau nu partenerul potrivit pentru ea, iar odată ce te alege, dragostea și loialitatea acesteia față de tine durează toată viața. „Ei iubesc dragostea şi se îmbracă în dragoste prin gesturi de afectivitate“, spune McCarthy.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI