Cele mai infidele zodii din horoscop. Te vor înșela imediat, nu trebuie să ai încredere

de: Ioana Bucur
10 02. 2023

Astrologii au dezvăluit care sunt cele mai infidele zodii din horoscop. Fericirea și armonia în cuplu nu îi vor opri pe acești nativi să calce strâmb, își vor înșela partenerul sau partenera fără să ezite și fără să le pese ce consecințe dureroase poate avea trădarea.

Cele mai infidele zodii din horoscop – Berbec

Potrivit astrologilor, de pe lista cu cele mai infidele zodii din horoscop nu poate lipsi Berbec. Cei născuți în acest semn de foc sunt firi aprige și imprevizibile, dar și competitive, rețeta perfectă pentru trădare.

În momentul în care vor cunoaște o femeie sau un bărbat pe care toți cei din jur îl admiră, vor simți nevoia imediat să cucerească, fără să țină cont că sunt într-o relație din care nu le lipsește nimic. În momentul în care își setează un obiectiv, nu se vor opri până când nu îl vor îndeplini.

Gemeni

Cu toate că nu sunt persoane impulsive, nativii Gemeni au și ei slăbiciunile lor. Cei mai mulți sunt nehotărâți și se plictisesc foarte repede, urăsc rutina. Iubesc, în schimb, flirtul și au o nevoie constantă de a fi în centrul atenției. Dacă punem cap la cap toate aceste detalii, avem portretul perfect al unui om predispus la infidelitate.

Citește și: Zodiile care se vor îmbogăți până în decembrie 2023. Vor avea mare noroc la bani

Cele mai infidele zodii din horoscop – Leu

Astrologii susin că dintre toate cele 12 semne ale zodiacului, în Leu nu se poate avea încredere, par incapabili de a avea o relație stabilă. Cu toate că sunt generoși, acești nativi tânjesc mereu după ceea ce au alții.

În momentul în care încep să simtă că nu mai sunt prioritatea numărul unu a partenerei sau partenerului, vor căuta atenție în altă parte, în afara relației.

Vărsător

La nativii Vărsător, problemele încep de la modul în care percep trădarea. Pentru unii, o aventură nu este considerată un act de infidelitate.

Vor recunoaște senini că au înșelat, explicația fiind, de multe ori, că erau plictisiți. Pentru ei, ideea de monogamie nu există, nu consideră trădarea un lucru greșit, de condamnat, ci o dovadă a independenței lor.

Citește și: Zodiile care au probleme cu stima de sine, sunt nesigure pe ele. Trebuie să aibă mereu pe cineva aproape