Cele mai infidele 3 zodii din horoscop. Cu aceste femei nu faci casă bună!

de: Ana Chivu
15 12. 2021

Specialiștii vin cu noi detalii pentru cei 12 nativi ai horoscopului. Care sunt cele 3 zodii care sunt infidele? Acestea își pot înșela partenerul fără să clipească și fără să le pară rău pentru că acest stil de viață le este bine cunoscut. Ei se simt bine atunci când îi fac pe ceilalți să sufere. Care sunt nativii infideli?

Horoscop: cele mai infidele zodii

Berbec – Femeia născută sub acest semn nu se teme să se lase ghidată de emoții chiar și când vine vorba despre lucrurile mai puțin morale. Vrea să se simtă aparte și vrea atenția tuturor, motiv pentru care ar face multe lucruri ca să obțină asta. Acestea vor pleca imediat cum simt că partenerul lor nu va fi mai satisfăcător în ochii lor din toate punctele de vedere. Ele au nevoie de cineva care să le îndeplinească toate nevoile și fanteziile, astfel că vor continua să caute pe cineva potrivit tuturor cerințelor lor cu riscul de a face pe cineva să sufere. Dacă are ceea ce-și dorește, nu este tentată să înșele.

Gemeni – Ele au tendința să calce strâmb și se numără printre cele care ar face să sufere pe mulți doar pentru micile lor plăceri nevinovate. Vrea să descopere lucruri noi și va continua să testeze tot ce îi vine în minte până când îl găsește pe partenerul unic ce le va schimba viața. Ea va vrea să încerce de toate până când va apărea la orizont un bărbat mai interesant. Aceasta se lasă purtată de val, dar nu doar de plăcerea carnală, ci adoră să fie cucerită și prin conversație. Adoră flirtul fin și vrea să se simtă în atenția partenerului pe care încearcă și ea să-l cucerească.

Săgetător – Sunt niște femei care adoră aventura și libertatea și sunt niște femei libere din toate punctele de vedere. Acestea nu se vor ascunde după deget în momentul în care vor fi prinse, ci vor recunoaște de fiecare dată ce este real. Nu le place să facă jocuri penibile sau să îl facă pe celălalt să primească o lecție, deși în mod involuntar și într-un procent anume cam asta iese la final. Preferă imediat să mărturisească păcatul de la început și să nu se ascundă după deget. E mereu curioasă de ce se află dincolo de fiecare persoană și caută să învețe astfel mai multe și despre ea. Va fi mereu interesată să pice în picioare după fiecare căzătură.