Cele mai ieftine cartele prepay în 2021 – comparație Digi, Orange, Vodafone, Telekom

Cele mai ieftine cartele prepay în 2021 – comparație Digi, Orange, Vodafone, Telekom
cele mai ieftine cartele prepay
 Rețeaua de telefonie de la noi din țară, beneficiază de mai mulți operatori, printre care: Digi, Orange, Vodafone și Telekom. Iată care sunt cele mai ieftine cartele prepay în 2021, comparând ofertele operatorilor de mai sus.

Cele mai ieftine cartele prepay  în 2021 – Telekom

Printre ofertele de la Telekom din 2021, pe care operatorul de telefonie fixă și mobilă le are, se numără:

 • Opțiunea Mobil Nelimitat Mini, în valoare de 2€ și valabilitate 7 zile. Cei care aleg această opțiune, beneficiază de Bonus Net Nelimitat și trafic național de date 4G.
 • Opțiunea R2 cu roaming, în valoare de 2€ și valabilitate 28 zile. Cei care aleg această opțiune vor beneficia 0.05 € credit minute naționale (incl TelekomRO)/roaming Grupa 0 către Grupa 0.
 • Opțiunea N5, în valoare de 5€ și valabilitate 28 zile. Cei care aleg această opțiune vor beneficia de Bonus 60GB și trafic național de date 4G, cu SMS la 888.
 • Opțiunea Mobil Nelimitat în valoare de 6€ și valabilitate 30 zile. Cei care aleg această opțiune, beneficiază de Bonus Net Nelimitat și trafic național de date 4G.
 • Opțiunea R12 cu roaming în valoare de 12€ și valabilitate 28 zile. Cei care aleg această opțiune beneficiază de Bonus Net Nelimitat și de trafic național de date 4G cu SMS la 888.

Pentru mai multe detalii putem accesa site-ul oficial telekom.ro.

Cele mai ieftine cartele prepay  în 2021 – Digi

Printre ofertele pe care le are Digi în 2021, la cartela Prepay, se numără:

 • Opțiunea de 2 Euro (Hipsternova), care are valabilitate o lună de zile. Cei care aleg această opțiune, vor avea acces nelimitat la apeluri și SMS-uri în rețeaua Digi, 150 de minute naționale, 2GB în rețeaua 4G.
 •  Opțiunea de 2 Euro (Diva), care are valabilitate 3 luni. Cei care vor alege această opțiune, vor avea acces nelimitat la SMS, în rețeaua Digi, 200 minute naționale (inclusiv Digi), 2 GB în rețeaua 4G.
 • Opțiunea de 3 Euro (Bogatinov), care are valabilitate 3 luni. Cei care aleg această opțiune, vor avea acces nelimitat la apeluri și SMS în rețeaua Digi, 250 minute naționale și 4 GB în rețeaua 4G.
 •  Opțiunea de 3 Euro (Deluxovici), care are valabilitate 3 luni. Cei care aleg această opțiune vor beneficia de acces nelimitat la SMS în rețeaua Digi, 350 minute naționale (inclusiv Digi) și 3 GB în rețeaua 4G.

Pentru mai multe detalii putem accesa site-ul oficial digi.ro.

Cele mai ieftine cartele prepay  în 2021 – Orange

Printre cele mai mici oferte pe care le are Orange în 2021, la cartela Prepay, se numără

 • Opțiunea Minute sau SMS naționale și internaționale cu 3 euro credit Cei care aleg această opțiune, beneficiază de 75 minute sau SMS naționale și internaționale mobil și fix în UE, SUA și Canada. Se activează prin SMS la 321 cu textul „75”.
 • Opțiunea SMS în rețea cu 1,5 euro credit. Cei care aleg de această opțiune, beneficiază de 500 SMS în reţea. Se activează prin SMS la 321 cu textul „SMS”.
 • Opțiunea Minute internaționale, fix și mobil, cu 1,5 euro. Cei care aleg această opțiune, beneficiază de 10 minute internaționale către fix și mobil în Uniunea Europeană, Republica Moldova, Canada, SUA, Turcia și China. După consumarea minutelor din opțiune vei fi taxat cu 0,20 euro credit/minut internațional către aceleași destinații. Se activează prin SMS la 321 cu textul „INT”.
 • Opțiunea Minute internaționale fix cu 1,5 euro. Cei care aleg această opțiune beneficiază de 100 de minute internaționale în rețele fixe din Uniunea Europeană, rețele fixe și mobile din SUA și Canada. După consumarea minutelor din opțiune vei fi taxat cu 0,08 euro credit/minut internațional către aceleași destinații. Se activează prin SMS la 321 cu textul „UE”.

Pentru mai multe detalii putem accesa site-ul oficial orange.ro.

Cele mai ieftine cartele prepay  în 2021 – Vodafone

Printre cele mai mici oferte pe care le are Vodafone în 2021, la cartela Prepay, se numără:

 • Oferta 5, cu 5 Euro credit și cu valabilitate 28 zile. Cei care aleg această opțiune, vor beneficia de 30.000 MB, la care se adaugă 1.000 Minute / SMS-uri naționale din care 100 minute internaționale fix și mobil și acces nelimitat la Minute și SMS-uri în rețea.
 • Oferta 6, cu 6 Euro credit și cu valabilitate 28 zile. Cei care aleg această opțiune, vor beneficia de 60.000 MB, la care se adaugă 2.000 Minute / SMS-uri naționale din care 300 minute internaționale fix și mobil, acces nelimitat la Minute și SMS-uri în rețea și acces nelimitat la Mesaje şi apeluri video prin Facebook, Whatsapp şi alte aplicaţii.
 • Oferta 8, cu 8 Euro credit și cu valabilitate 35 zile. Cei care aleg această opțiune, vor beneficia de 80.000 MB, la care se adaugă 2.000 Minute / SMS-uri naționale din care 1000 minute internaționale fix și mobil, acces nelimitat la Minute și SMS-uri în rețea și acces nelimitat la Mesaje şi apeluri video prin Facebook, Whatsapp şi alte aplicaţii.
 • Oferta 10, cu 10 Euro credit și cu valabilitate 42 zile. Cei care aleg această opțiune, vor beneficia de 100.000 MB, la care se adaugă 2.000 Minute / SMS-uri naționale din care 1000 minute internaționale fix și mobil, acces nelimitat la Minute și SMS-uri în rețea și acces nelimitat la Mesaje şi apeluri video prin Facebook, Whatsapp şi alte aplicaţii.

Pentru mai multe detalii putem accesa site-ul oficial vodafone.ro.

 Cele mai ieftine cartele prepay  în 2021 – comparație

Dacă ar fi să analiză ofertele operatorilor de telefonie de mai sus, după o analiză la prima vedere, din punct de vedere al costurilor, cel mai mic preț al unei opțiuni la cartela Prepay, o au cei de la Orange. Însă și beneficiile ofertelor sunt strâns corelate cu prețurile acestora, așadar, fiecare alege ce i se potrivește cel mai bine, gama opțiunilor fiind variată, la fel și cea a operatorilor de telefonie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI